WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VOOR EVENT AANKLEDING?

Bij een event wil je dat alle aankleding aansluit bij jouw huisstijl voor een eenduidige uitstraling. Wij denken met je mee, adviseren, verzorgen het design, de productie en de levering. De producten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit. Leveren in kleine- of grote aantallen is voor ons geen enkel probleem. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden.

SPANDOEKEN

spandoek bestellen kopen

Wij leveren spandoeken in allerlei verschillende vormen. Klein & groot, enkel- of dubbelzijdig, voor binnen & buiten en alles in verschillende materialen. Hulp nodig bij het design in jouw huisstijl? Ook daarbij kunnen wij helpen.

DRANGHEKDOEKEN

dranghekdoeken print logo

Dranghekken op een evenement? Maak gebruik van een dranghekdoek. De perfecte manier om reclame te maken door middel van een afbeelding of mooie print. De doeken zijn enkelzijdig of dubbelzijdig geprint.

BACKDROPS

backdrops kopen

Een backdrop, ook wel bekend als een podium- of theaterdoek, hangt achter een toneelgroep, band of spreker. De backdrops kunnen eenvoudig bedrukt worden met een bandnaam, logo of de titel van een toneelstuk.

POLSBANDJES

polsbandjes met eigen logo bedrukking

Wil jij de bezoekers van je event een polsbandje geven? Wij leveren polsbandjes in verschillende soorten en maten, bedrukt met jouw logo. Voor kortstondig gebruik of geschikt voor een meerdaags event.

EVENT MERCHANDISE

event merchandise

Op zoek naar merchandise voor je event? Wij leveren alle artikelen die nodig zijn. Denk aan entreebandjes, lanyards, backstagepassen, goodiebags, aankleding etc. Van ontwerp tot productie en levering.

KEYCORDS

keycords kopen met eigen logo bedrukking

Keycords nodig voor een event? Wij leveren keycards in alle soorten en maten. Breed en smal, in verschillende materialen en met diverse sluitingen. In jouw eigen huisstijl? Alle kleuren zijn beschikbaar en bedrukken met eigen logo is geen probleem.

POSTERS & STICKERS

posters stickers logo eigen logo merk

Posters en stickers inzetten? Snel leverbaar, mooie kwaliteit en aantrekkelijke tarieven. Posters voor buiten die tegen de regen kunnen, zelfklevend voor gladde oppervlakken, etcetera. Voor zowel stickers als posters geldt: wij leveren verschillende materialen en formaten.

VLAGGEN

vlaggen bedrukking logo vlaggenmasten

Wij leveren vlaggen in alle denkbare formaten en vormen. Groot of klein, rechthoekig of vierkant. Van landenvlag tot baniervlag of gevelvlag. Meer weten? Wij denken met je mee over het design, de afwerking en locatie, de juiste afmeting en de materiaalkeuze.

Enthousiast geworden en wil je Eigen Label inschakelen voor jouw event aankleding? Bel ons via +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op