AANGENAAM, WIJ ZIJN EIGENLABEL


Wij zijn een full service bedrijf op het gebied van kledingproductie, corporate fashion en unieke merchandise. Ben jij op zoek naar een producent die met je meedenkt, professioneel adviseert en net even dat stapje extra voor je doet? Aangenaam, wij zijn EIGENLABEL.

WIE ZIJN WIJ

OVER EIGEN LABEL


EIGENLABEL is een full-service bedrijf op het gebied van kledingproductie, corporate fashion en unieke merchandise en is opgericht in 2016. Toen drie ondernemingen, met een passie voor kleding, elkaars pad kruisten bleken ze door het bundelen van hun krachten een sterke positie in de Nederlandse kledingproductie markt te kunnen neerzetten. Tegenwoordig is het team van 3 uitgebreid naar 10 gemotiveerden en vakkundige mensen. Naast de kledingproducties is er sinds dit jaar ook een afdeling EIGENLABEL merchandise ontstaan, waar we unieke en custom merchandise maken. Samen, met een sterke visie op de toekomst, zorgen wij voor topkwaliteit producten en een hoge klanttevredenheid.

showroom eigen label diemen
ONZE VISIE

kernwaarden van customization


Wij staan voor kwaliteit en meerwaarden van clothing customization en geloven dat je meer kan halen uit jouw doelgroep door onze ruime keuze aan mogelijkheden. Dagelijks creëren wij waardevolle oplossingen en zijn continu bezig met het testen van nieuwe materialen en bewerkingen. Ook zitten wij, voor laatste fashion trends, dicht op de markt om deze zo te kunnen vertalen in de kledingcollecties van onze klanten. En… kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en wij zijn absoluut geen dozenschuivers …

Onze kernwaarden

  • Meer dan alleen een zeefdrukker
  • Premium en duurzame kwaliteiten
  • Partner voor de lange termijn
  • Continue innovaties
  • Jong bedrijf met vakmensen