WIE ZIJN WIJ

Aangenaam, wij zijn EIGENLABEL

EIGENLABEL is een full service bedrijf op het gebied van kledingproductie, corporate fashion en unieke merchandise. Ben jij op zoek naar een producent die met je meedenkt, professioneel adviseert en net even dat stapje extra voor je doet? Aangenaam, wij zijn EIGENLABEL.

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat oorspronkelijk is ontstaan uit de samenvoeging van verschillende ondernemingen met een gedeelde passie voor kleding. Door het bundelen van hun krachten heeft het bedrijf een sterke positie weten te bemachtigen in de Nederlandse kledingproductiemarkt. Inmiddels hebben wij een team met gemotiveerde en vakkundige mensen. Naast de kledingproducties en company fashion produceert EIGENLABEL ook unieke en custom merchandise. Met een sterke visie op de toekomst is het bedrijf vastberaden om topkwaliteit producten te leveren en klanttevredenheid hoog in het vaandel te houden.

ONZE VISIE

Kernwaarden van customization

Wij staan voor kwaliteit en meerwaarden van clothing customization en geloven dat je meer kan halen uit jouw doelgroep door onze ruime keuze aan mogelijkheden. Dagelijks creëren wij waardevolle oplossingen en zijn continu bezig met het testen van nieuwe materialen en bewerkingen. Ook zitten wij, voor laatste fashion trends, dicht op de markt om deze zo te kunnen vertalen in de kledingcollecties van onze klanten. En… kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en wij zijn absoluut geen dozenschuivers …

Onze kernwaarden

  • Meer dan alleen een zeefdrukkerij
  • Premium en duurzame kwaliteiten
  • Partner voor de lange termijn
  • De nieuwste technieken
  • Jong bedrijf met vakmensen