official dealer

Sinds de start in 2012 pakt STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Dit merk ziet het als een missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met trots wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw enthousiasme brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

Daarom zijn wij trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen van dit merk stelt op het gebied van kwaliteit en verwerking.

stanley stella kleding kopen
stanley stella nieuwe collectie

Stanley/Stella collecties schitteren door hun eenvoud. Dit merk ziet het als een missie om de perceptie van de textielindustrie bij te stellen. Daarnaast zien ze het ook als een missie om te breken met de diepgewortelde gebruiken. Zo kunnen ze producten op de markt brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Om betrokkenheid bij zowel het milieu als ethiek te bewijzen, is het merk GOTS, OCS Blended, OCS 100, Oeko Text gecertificeerd en is het lid van de Fairwear Foundation voor alle ethische kwesties.

Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen van dit merk op het gebied van kwaliteit, werkomstandigheden en verwerking. Zo kunnen wij dus met jou een duurzame kledinglijn starten!

  • STANLEY/STELLA is een kledingmerk dat sinds 2012 bekend staat om zijn eenvoudige collecties die de essentie van kleding samenvatten.
  • Het merk heeft als missie om de perceptie van de textielindustrie te veranderen en producten op de markt te brengen met respect voor mens, milieu en klanten.
  • Als officiële Stanley/Stella dealer voldoen wij aan alle eisen van het merk op het gebied van kwaliteit en verwerking.
  • Het merk is GOTS, OCS Blended, OCS 100 en Oeko Text gecertificeerd en lid van de Fairwear Foundation, waarmee het zijn betrokkenheid bij milieu en ethiek bewijst.
  • Onze betrokkenheid bij duurzaamheid stelt ons in staat om samen met jou een duurzame kledinglijn te starten.

DUURZAME OPLOSSINGEN

Snel aan de slag?

Vraag een offerte aan

Voordelen van duurzame kleding

Beter voor ons milieu

Door duurzame kleding te kiezen, draag je bij aan een beter milieu. De textielsector is belastend voor het milieu. Voor de productie van één T-shirt is bijvoorbeeld 2.700 liter water nodig. Dat is genoeg water om één persoon 3,5 jaar lang van 2 liter drinkwater per dag te voorzien. Terwijl er in veel landen gebrek is aan drinkwater.

Betere werk-omstandigheden

We kiezen om onze om te werken met leveranciers die beschikken over alle benodigde certificaten, zodat we de juiste werkomstandigheden kunnen garanderen. We bekijken altijd alle opties om juist te handelen. Help bij deze strijd tegen misstanden binnen de textielindustrie, zoals kinderarbeid en kies voor duurzame kleding.

Het straalt vertrouwen uit

Duurzame kleding en transparantie gaan hand in hand. Doordat jouw merk zich verbind met duurzame producten, zal het vertrouwen bij je klanten  hoger komen te liggen en zullen eerder voor jouw merk kiezen. Zo creër je nieuwe kansen en draagt jouw merk ook bij aan een duurzame toekomst en een betere maatschappij.

Duurzame kwaliteit

De keuze voor duurzame kleding wil niet automatisch betekenen dat je moet inleveren in comfort, uitstraling of kwaliteit. Sterker nog, sommige van onze duurzame materialen dragen meestal prettiger, zien er mooier uit en zijn beter van kwaliteit dan hun minder duurzame alternatieven.