Sportshirts

Sportshirts maken die opvallen?

Onze missie is om merken een onmisbaar onderdeel te laten zijn van de dagelijkse levens van mensen. En wat is een beter manier om dit te doen dan door het maken van sportshirts waarin mensen ook echt met plezier sporten? Dus, zoek je meer dan alleen een saai logo op een standaard sportshirt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij creëren unieke sportshirts van de hoogste kwaliteit en in elke pasvorm en kleur. Onze passie en ervaring stellen ons in staat elke gewenste druk- en borduurtechniek aan te bieden. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Van tight fit tot oversized
  • In ± 90 kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en hangtags
OFFERTE AANVRAGEN?
sportshirts bedrukken
eigen label showroom

Precies de sportshirts die jij wilt

Laat je sportshirts maken bij EIGENLABEL, dan ben je er van verzekerd dat je precies de sportshirts krijgt die je wilt. We bieden namelijk een ruime keuze aan kleuren, materialen en decoratiemogelijkheden. Maak jouw sportshirts uniek door je eigen ontwerp toe te voegen samen met labels en hangtags. Dus of je nu hoge kwaliteit sportshirts nodig hebt voor jouw eigen sportmerk of merchandise voor een evenement, wij zorgen dat alles altijd soepel verloopt.

Wil je een keer langskomen in onze showroom in Diemen? Dat is mogelijk! We hebben een showroom van 140m2 vol met styles, voorbeelden en inspiratie. Klik op de button ‘offerte aanvragen’ en vraag eerst een offerte aan. Hierna kun je een afspraak maken om langs te komen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je sportshirts een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom sportshirts bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Cut & sew

Cut and sew is een productieproces waarbij stof op maat wordt geknipt en vervolgens op een naaimachine wordt genaaid om een gewenst kledingstuk te maken.

Garment dyeing

Een speciale techniek om je T-shirts echt uniek te maken is dyeing. Wij bieden verschillende dyeing technieken aan. Denk aan tie dyeing, spray dyeing en dip dyeing.

Fotografie

Wij bieden productfotografie en fotoshoots met modellen aan. Hierdoor worden je sportshirts op de best mogelijke manier getoond.

Het juiste ontwerp wat bij jouw brand past. Ons proces stap voor stap

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

OFFERTE AANVRAGEN?