Caps

Caps maken die opvallen?

Bij EIGENLABEL zijn we gepassioneerd over het creëren van gepersonaliseerde petten die opvallen. Met onze state-of-the-art borduurtechnieken bieden we een breed scala aan opties voor het aanpassen van petten voor zowel individuen als bedrijven.

Onze ervaren vakmensen gebruiken geavanceerde 3D-borduurtechnologie om uw logo’s, ontwerpen en tekst tot leven te brengen op hoogwaardige petten. Of je nu op zoek bent naar promotiemateriaal voor je bedrijf of unieke petten voor je kledinglijn, wij hebben de expertise om aan al je wensen te voldoen.

Of het nu gaat om petten met platte klep, trucker-petten, snapbacks of andere stijlen, we bieden decoratiemogelijkheden aan die je nergens anders vindt. Kies voor petten borduren bij EIGENLABEL en ga voor kwaliteit, precisie en stijl.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Alle soorten en modellen caps
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en badges
OFFERTE AANVRAGEN?
petten borduren
eigen label showroom

Precies de caps die je wilt

Bij EIGENLABEL geloven we dat petten meer zijn dan alleen een accessoire – het zijn statementstukken die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Onze petten borduren service stelt je in staat om eigen ontwerpen, logo’s en teksten te laten borduren op hoogwaardige petten met precisie en vakmanschap.

Of je nu op zoek bent naar een unieke giveaway voor een evenement, promotionele petten voor je bedrijf, of petten voor je kledinglijn wilt maken, onze brede selectie van petten en borduurtechnieken, waaronder 3D-borduren, zal aan al je verwachtingen voldoen.

Ons team van ervaren borduurders staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Kies uit verschillende soorten petten en kleuren om de perfecte cap te creëren die bij je stijl of bedrijf past. Bij EIGENLABEL draait het allemaal om kwaliteit, creativiteit en de kunst van petten borduren.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je petten een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom petten bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Petten produceren, stap voor stap.

Ontdek het productieproces bij ons, stap voor stap. Onze methodiek, tot in de kleinste details doordacht, garandeert de creatie van hoogwaardige producten die aan al uw wensen voldoen. Laat ons u meenemen op een reis waarbij we u laten zien hoe we buitengewone en uitzonderlijke producten vervaardigen. Maak de keuze voor onze producten en ervaar de onderscheidende kwaliteit zelf!

Idee en design

In samenspraak met ons deskundige designteam plannen wij graag een overleg om te bespreken welke stappen nodig zijn om kledingstukken te ontwerpen die volledig aan jouw wensen voldoen. Tijdens deze bijeenkomst nemen we belangrijke aspecten zoals kleurkeuzes, bedrukkingsopties en eventuele specifieke eisen voor labels of hangtags met je door. Daarnaast zijn wij enthousiast om onze creatieve ideeën te delen en gezamenlijk te brainstormen over hoe we je petten een unieke uitstraling kunnen geven.

Digitaal sample

Op basis van jouw specifieke voorkeuren, creëert ons grafische team graag een digitaal voorbeeld voor je van de petten. Het digitale voorbeeld omvat alle details, variërend van kleurselecties tot exacte afmetingen van het artwork. Pas wanneer jij volledig tevreden bent met dit digitale voorbeeld van de petten, gaan wij over tot de productiefase. Jouw goedkeuring staat centraal voordat we verdere stappen zetten.

Productie

Gedurende het productieproces van de petten bewaken wij nauwlettend de voortgang om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. Of de petten nu ter plaatse in onze lokale faciliteit wordt vervaardigd, of in een van onze overzeese fabrieken, wij houden voortdurend toezicht om ervoor te zorgen dat elk detail nauwkeurig wordt uitgevoerd in overeenstemming met het digitale voorbeeld van de petten.

Wij controleren alles zorgvuldig

Met als doel te waarborgen dat de uiteindelijke bestelling aan al je verwachtingen voldoet, voeren wij een grondige kwaliteitsinspectie uit van de geborduurde petten. Gedurende deze zorgvuldige controle verifiëren wij of alle aspecten in lijn zijn met het digitale voorbeeld en zorgen wij ervoor dat alle petten zich in perfecte staat bevinden. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en onze kwaliteitscontrole draagt bij aan het leveren van petten van de hoogste standaard.

Eindproduct

Indien gewenst, kunnen we de laatste aanpassingen aan het eindproduct aanbrengen. Hierbij kun je denken aan hangtags, verpakkingsmaterialen, maatstickers en/of barcodes. Na deze laatste afwerkingen wordt het textiel op het afgesproken adres afgeleverd, zodat je jouw afgewerkte producten snel en gemakkelijk kunt ontvangen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit van begin tot eind van het productieproces.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.