Caps

Caps maken die opvallen?

Met onze service voor custom caps kun jij de droom waarmaken van een zichtbaar onderdeel te worden van de dagelijkse levens van je klanten. Wat is een beter manier om dit te bereiken dan door caps te maken die mensen echt graag dragen? Wij helpen je daarbij. Dus ben je op zoek naar meer dan alleen een saai logo op een standaard cap, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken unieke caps in elke kwaliteit en model. En door onze passie en ervaring kunnen we elke gewenste druk- en borduurtechniek aanbieden. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord!

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Alle soorten en modellen caps
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en badges
OFFERTE AANVRAGEN?
petten borduren
eigen label showroom

Precies de caps die je wilt

Bij EIGENLABEL kun je precies de cap krijgen die je wilt. Je hebt keuze uit een enorm assortiment modellen, kleuren en decoratieve technieken die je nergens anders vindt. Indien gewenst kun je zelfs labels en hangtags toevoegen met je eigen ontwerp. Dus of je nu hoge kwaliteit caps nodig hebt voor je eigen kledinglijn, of merchandise voor je bedrijf of organisatie, wij zorgen er voor dat alles altijd naar wens verloopt. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice.

Wil je een keer langskomen in onze showroom in Diemen? Dat kan! Wij hebben een showroom van 140m2 vol met verschillende soorten kleding, voorbeelden en inspiratie. Vraag eerst een offerte aan en maak daarna een afspraak.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je caps een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom caps bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen
Ons productieproces stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Graag een keer langskomen?

Dat kan zeker. Wij hebben een 140m2 showroom vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen

OFFERTE AANVRAGEN?