HANGTAGS

Hangtags in elk formaat en materiaal

Bij EIGENLABEL weten we hoe belangrijk het is om je merkidentiteit consistent door te voeren in alle aspecten van je producten, het liefst tot in de kleinste details. Daarom bieden we op maat gemaakte hangtags aan die we perfect kunnen laten passen bij de stijl van je kleding.

Onze hangtags zijn verkrijgbaar in elk gewenst design en formaat, en we werken nauw met je samen om de juiste keuze te maken voor het materiaal. Of je nu kiest voor karton, plastic, hout of leer, wij zorgen ervoor dat de hangtags perfect passen bij jouw merkidentiteit en stijl.

De ontwerpers bij EIGENLABEL zijn deskundigen op het gebied van hangtag-ontwerp dat de aandacht trekt en een langdurige indruk achterlaat. We werken nauw samen met jou om het juiste ontwerp te creëren die aansluit bij jouw merk.

kartonnen hangtag voorbeeld

Op maat gemaakte hangtags die merkidentiteit versterken


Kartonnen hangtags

Dit zijn de meest voorkomende hangtags. Deze hangtag is duurzaam en in elke vorm en dikte verkrijgbaar. Ook hebben wij een ruime keuze uit soorten karton.

Leverbaar vanaf 250 stuks.

plastic hangtag transparant voorbeeld

Plastic hangtags

Naast karton is plastic of kunststof een prima alternatief. Deze hangtags zijn ook in elke vorm, formaat en dikte verkrijgbaar. Zelfs in het transparant.

Leverbaar vanaf 1000 stuks

Leren of siliconen hangtags

Vind je karton of plastic maar wat gewoon dan kun je kiezen voor luxe hangtags van leer of silicone. Ook deze zijn verkrijgbaar in elke vorm, formaat en dikte.

leverbaar vanaf 1000 stuks.

Hangtags bestellen

Enthousiast geworden?
Vraag een offerte aan