Mutsen

Mutsen maken die opvallen?

Welkom bij EIGENLABEL, dé expert op het gebied van mutsen bedrukken en borduren. Als toonaangevend kledingproductiebedrijf met onze eigen geavanceerde drukkerij, bieden wij een breed scala aan personalisatiemogelijkheden voor mutsen. Of het nu gaat om promotionele evenementen, bedrijfsmerchandise, of gewoon een uniek geschenk, wij hebben de expertise en technologie om aan al je wensen te voldoen.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Alle soorten mutsen
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en badges
OFFERTE AANVRAGEN?
mutsen laten maken
eigen label showroom

Mutsen bedrukken en borduren

Onze specialiteit ligt in het aanbieden van hoogwaardige mutsen die aangepast kunnen worden met verschillende technieken, zoals direct-to-garment (DTG) bedrukken, direct-to-film (DTF) bedrukken, zeefdruk, transfers, normale borduringen en zelfs 3D-borduringen. Met deze geavanceerde technologieën kunnen we uw mutsen voorzien van adembenemende ontwerpen, levendige kleuren en duurzame prints. We staan garant voor de hoogste kwaliteit en streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen.

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor mutsen bedrukken en borduren en laat je creativiteit de vrije loop. We streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen en u te voorzien van mutsen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en begin vandaag nog met het creëren van gepersonaliseerde mutsen die indruk zullen maken.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je mutsen een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom mutsen bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Ons productieproces stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte mutsen voor jou te bedrukken en/of borduren. Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over extra mogelijkheden om jouw mutsen zo uniek mogelijk te maken.

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je van de mutsen. Op dit digitale voorbeeld staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens het fabricageproces van je mutsen houden we nauwlettend toezicht om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Of de mutsen nu lokaal in onze eigen faciliteiten worden vervaardigd, of in een van onze internationale productielocaties, we blijven constant alert om te garanderen dat elk detail nauwgezet wordt gerepliceerd volgens het digitale voorbeeld.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de mutsen voldoet aan je verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alle mutsen in perfecte staat zijn.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens worden de mutsen afgeleverd op het afgesproken adres. Wil je je mutsen liever zelf ophalen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom!