Mutsen

Mutsen maken die opvallen?

Merken dromen ervan een belangrijk onderdeel te zijn van de levens van mensen. Een geweldige manier om dit te bereiken is door unieke mutsen te maken die mensen echt graag dragen. Dus als je op zoek bent naar meer dan een saai logo op een standaard muts, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken mutsen van hoge kwaliteit en in elke pasvorm. En door onze passie en ervaring zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste druk- en borduurtechnieken. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om je te helpen.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Alle soorten mutsen
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en badges
OFFERTE AANVRAGEN?
mutsen laten maken
eigen label showroom

Precies de mutsen maken die je wilt

Met onze service voor custom mutsen kun je precies de muts krijgen die je wilt. Je hebt keuze uit een ruim assortiment kleuren, materialen en decoratiemogelijkheden die je nergens anders vindt. Indien gewenst kun je zelfs textiel labels en hangtags toevoegen met je eigen ontwerp. Of je nu hoogwaardige mutsen nodig hebt voor je eigen kledingmerk of merchandise voor een evenement, wij zorgen ervoor dat alles altijd soepel verloopt. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je benieuwd bent naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je mutsen een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom mutsen bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Ons productieproces stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Graag een keer langskomen?

Dat is mogelijk. Wij hebben een 140m2 showroom vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag eerst een offerte aan en maak daarna een afspraak voor de showroom.

OFFERTE AANVRAGEN?