Omlabelen

Omlabelen van kleding

Eigen Label verzorgt het hele proces van labelen. Van het ontwerpen van het label, tot de productie en het omlabelen van jouw textiel. Als vaste partner nemen wij werk uit handen. Je levert de kledingstukken bij ons aan en wij zorgen voor het labelen zodat jij er geen omkijken naar hebt. Kleine oplages zijn voor ons geen probleem, maar ook grotere aantallen kunnen we snel verwerken en doorzetten.
Wij leveren verschillende soorten labels. Van gedrukt tot geweven en van micro injectie tot reliëf. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem voor een persoonlijk advies of voor meer informatie contact op met ons.

Was voor soort label pas bij jow collectie

Geprinte labels

Geprinte labels worden meestal gebruik voor waslabels aan de binnenkant van je product. Deze zijde zachte labels kunnen in elke maat en zelfs full-color worden bedrukt. Ook in het materiaal is veel keuze uit materialen. Bijvoorbeeld: katoen tot polyester, satijn en tyvek. Wij hebben de mogelijkheid om via onze naaistudio oude waslabels te verwijderen en het product te voorzien van waslabel met eigen logo.
Geprinte labels zijn verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

kledinglabels

Geweven labels

Dit is de meest gebruikte variant van labels. Denk aan neklabels en labels voor aan de buitenkant van het product. Deze professioneel geweven labels worden achter elkaar geweven in een lange baan. Uiteindelijk worden ze in het juiste formaat afgesneden door middel van een thermische snijder (met hitte) of een laser. Geweven labels zijn kwalitatief, duurzaam en voelen zacht aan op de huid.
Geweven labels zijn verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

lederen kledinglabels
Leren labels

Wil je voor je product meer een casual uitstraling, dan hebben wij ook een optie om je labels van diverse soorten leer te laten maken. Meer een ruime keuze aan diverse soorten leer en structuren. Tevens kunnen de afbeeldingen kunnen worden geponst, gelazerd of erin worden gebrand. Leren labels kunnen in elk formaat en vorm worden gemaakt en kunnen ook in de zijnaad of rondom gestikt worden.
Leren labels zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks

Offerte

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan