Omlabelen

Eigen Label verzorgt het hele proces van labelen. Van het ontwerpen van het label, tot de productie en het omlabelen van jouw textiel. Als vaste partner nemen wij werk uit handen. Je levert de kledingstukken steeds opnieuw bij ons aan en wij zorgen voor het labelen zodat jij er geen omkijken naar hebt. Een kleine oplage is voor ons geen probleem, maar we ook grote aantallen kunnen we snel verwerken.
Wij leveren verschillende soorten labels. Van gedrukt tot geweven en van microinjectie tot reliëf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier een overzicht op onze pagina’s met geprinte labels en geweven kledinglabels.

Neem voor een persoonlijk advies of meer informatie contact met je op.

Prijslijst 2019 omlabelen

Omlabelen

Enthousiast geworden en wil je Eigen Label inschakelen voor het labelen van jouw producten? Bel +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina.Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Eigen Label nieuws ontvangen?
Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief vol met updates, informatie en speciale aanbiedingen.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Bij inschrijving ga ik akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×