Trainingspakken

Trainingspakken maken

Bij EIGENLABEL begrijpen we dat jouw trainingspak niet alleen een kledingstuk is, maar een weerspiegeling van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om je eigen trainingspak van A tot Z te ontwerpen. Van de keuze van de stof en kleuren tot de positionering van logo’s en details, elk aspect van je trainingspak is volledig aanpasbaar. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om jouw visie tot leven te brengen en een trainingspak te creëren dat perfect past, zowel in termen van comfort als stijl. Of je nu op zoek bent naar een sportkleding voor je team, bedrijf of gewoon voor jezelf, wij maken het mogelijk met onze custom trainingspakken.

  • Mooie stof van 350gsm
  • Minimale afname 100 stuks
  • Volledig naar wens te customizen
  • In alle denkbare kleuren beschikbaar
  • Diverse druk- en borduurtechnieken
  • Inclusief eigen labels in de nek
  • Optioneel met hangtags en verpakking
OFFERTE AANVRAGEN?
trainingspakken maken

Custom trainingspakken maken

Bij EIGENLABEL stellen we kwaliteit boven alles. Onze trainingspakken zijn het resultaat van hoogwaardig vakmanschap en gebruik van de allerbeste materialen. Wij hebben een diepgewortelde toewijding om duurzame trainingspakken te produceren, ontworpen om zowel intensieve trainingssessies als dagelijks gebruik te doorstaan.

Onze uitgebreide ervaring in kledingproductie, gecombineerd met geavanceerde technologieën zoals DTF (Direct to Film), DTG (Direct to Garment) en borduurwerk, zorgt ervoor dat elk trainingspak tot in de kleinste details wordt geperfectioneerd. Of je nu op zoek bent naar een opvallend ontwerp met unieke labels en badges, of een tijdloos en elegant trainingspak, EIGENLABEL staat garant voor maatwerk dat aan al je wensen voldoet.

Wanneer je voor EIGENLABEL kiest, ben je niet alleen verzekerd van een trainingspak van ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook van een kledingstuk dat de tand des tijds doorstaat. Laat ons je helpen om jouw visie werkelijkheid te worden. Samen creëren we trainingspakken die de perfecte balans vinden tussen stijl, comfort en duurzaamheid.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden voor je trainingspakken.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je trainingspakken een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom gemaakte trainingspakken bieden wij diverse unieke opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Hoe maken we jouw trainingspakken

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte trainingspakken voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele kledinglabels of hangtags. Hierbij kun je van ons verwachten dat we met je meedenken om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een fantastisch eindproduct.

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je van de trainingspakken. Op dit digitale voorstel staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen van de prints en borduursels. Wij zetten alles pas door naar onze productie-afdeling als jij tevreden bent over het digitale voorstel van de trainingspakken.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles verloopt zoals afgesproken. Of de trainingspakken nu bij ons lokaal worden geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in het digitale voorstel.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles aan je trainingspakken in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eind worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd aan je trainingspakken. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens worden de trainingspakken bezorgd op het afgesproken afleveradres. Wil je de trainingspakken liever bij ons komen ophalen in Diemen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom!