Handdoeken

Handdoeken met eigen ontwerp

Welkom bij EIGENLABEL, dé expert in handdoeken bedrukken! Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige druk- en borduurtechnieken kunnen wij handdoeken aanbieden die echt indruk maken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde handdoeken voor een spa, hotel, sportschool, of gewoon voor thuis, wij staan voor je klaar.

Wij begrijpen dat elke opdracht anders is, en daarom werken we nauw met je samen om aan al je specifieke behoeften te voldoen. Ons toegewijde team staat voor klaar om je te helpen bij het maken van unieke handdoeken die blijvende indrukken achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe EIGENLABEL je handdoeken naar een hoger niveau kan tillen!

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Alle formaten handdoeken
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Optioneel met textiel labels
OFFERTE AANVRAGEN?
handdoeken bedrukken
eigen label showroom

Precies de handdoek je voor ogen hebt

Bij EIGENLABEL begrijpen we de kunst van het handdoeken bedrukken als geen ander. Onze passie voor textieldruk en onze uitgebreide expertise in textielproductie hebben ons tot een vertrouwde naam gemaakt in de branche.

Onze drukkerij biedt een scala aan geavanceerde technologieën, waaronder zeefdruk, DTG, DTF, borduren en kledingtransfers. Of je nu een logo, tekst, afbeeldingen of complexe ontwerpen op je handdoeken wilt laten bedrukken of borduren, wij kunnen het voor je realiseren met uitzonderlijke precisie en duurzaamheid.

Wij geloven in maatwerk en we streven ernaar om bij elke opdracht het eindresultaat zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van onze klant. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe EIGENLABEL je visie tot leven kan brengen met prachtig bedrukte handdoeken. Jouw tevredenheid is onze garantie!

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druktechnieken en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs mooie patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je handdoeken een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom handdoeken bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen. Van transparante zakjes tot luxe verzenddozen.

Meer over verpakkingen

Ons productieproces voor handdoeken

Ontdek hoe ons productieproces voor het bedrukken van handdoeken werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elke handdoek van hoge kwaliteit is en aan al je vereisten voldoet. Kies voor EIGENLABEL en laat ons je tonen hoe we unieke handdoeken bedrukken en borduren. Kies voor onze custom handdoeken en laat je verbazen!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte handdoeken voor jou te ontwerpen. Dit kan telefonisch of middels een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze bespreking zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag creatief mee om je handdoeken écht speciaal te maken.

Digitaal sample

Aan de hand van jouw specifieke wensen maakt onze grafische studio een digitaal sample voor je van de handdoeken. Op dit digitale sample staan alle specificaties. Van kleuren en afmetingen, tot alle overige bewerkingen zoals labels en hangtags. Wij zetten alles pas door naar onze productie-afdeling als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens het produceren van de handdoeken houden we scherp in de gaten dat alles probleemloos verloopt. Of de handdoeken nu bij ons lokaal worden geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij volgen het productieproces nauwgezet.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de handdoeken voldoet aan je specifieke wensen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alle handdoeken zijn gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens worden de handdoeken afgeleverd op het afgesproken adres. Wil je de handdoeken liever ophalen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom bij ons in Diemen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

OFFERTE AANVRAGEN?