Handdoeken

Handdoeken bedrukken

Merken proberen altijd een belangrijk onderdeel te worden van de levens van mensen. Een geweldige manier om dit te bereiken is door unieke handdoeken te maken die mensen ook echt graag gebruiken. EIGENLABEL helpt je daar graag bij. Dus als je op zoek bent naar meer dan een saai logo op een standaard handdoek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken unieke handdoeken in elke kwaliteit en grootte. Ben je benieuwd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we staan altijd klaar om je te helpen.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Alle formaten handdoeken
  • In veel kleuren beschikbaar
  • Optioneel met textiel labels
OFFERTE AANVRAGEN?
handdoeken bedrukken
eigen label showroom

Precies de handdoek je voor ogen hebt

Met onze service voor handdoeken bedrukken kun je precies de handdoek krijgen die je wilt. Je hebt keuze uit een ruim assortiment kleuren, kwaliteiten en decoratiemogelijkheden die je nergens anders vindt. Indien gewenst kun je zelfs kledinglabels en hangtags toevoegen met je eigen design of logo. Dus of je nu hoge kwaliteit handdoeken nodig hebt voor je eigen kledingmerk, of merchandise voor een evenement, wij zorgen er voor dat alles kwalitatief in orde is.

Wil je langskomen in onze showroom in Diemen? Dat is mogelijk! Wij hebben een showroom van 140m2 vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag eerst een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druktechnieken en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs mooie patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je handdoeken een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom handdoeken bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen. Van transparante zakjes tot luxe verzenddozen.

Meer over verpakkingen

Ons productieproces stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Graag een keer langskomen?

Dat kan zeker. Wij hebben een 140m2 showroom vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen.

OFFERTE AANVRAGEN?