Textiel Labels


Vraag een offerte aan

Welke opties heb je voor Textiel Labels


Geweven textiel labels zijn mateloos populair en het meest gebruikt in kledingstukken. Met name door de goede en zachte eigenschappen van het label. Geweven labels worden gemaakt op hele speciale weefgetouwen. Deze machines weven polyester garens als ketting- en inslagdraden om logo’s en letters erg scherp te creëren.

Damast kleding labels wit zwart

Geweven labels: Damast

Geweven damast labels zijn een van de meest gebruikte, hoge kwaliteit labels die er zijn. Deze techniek biedt mooie details en intense kleuren en biedt een glad maar licht ‘wollig’ oppervlak. Dit geweven label is geschikt voor alle typen kledingstukken en vele andere textielproducten.

satijnen kleding labels voorbeelden

Geweven labels: Satijn

Geweven satijnen labels, zijn labels die er luxe en fijn uitzien. Deze geweven labels worden vaak gebruikt op kinderkleding en dameskleding. Alhoewel er enkele kleurrestricties zijn om dit label te maken, biedt dit geweven label net zo veel detailmogelijkheden als een geweven damast label.

Taffeta labels voor kleding

Geweven labels: Taffeta

Geweven taffeta labels biedt de perfecte combinatie tussen de mate van details die een damast label biedt en de zachtheid die een satijnen label. Deze labels worden veelvuldig gebruikt op (sport)schoenen maar ook als label binnenin kledingstukken waarbij veelvuldig contact is met de huid.

flaglabel kleding voorbeeld zwart wit groen

Geweven zijkantvoor labels

Bij geweven labels worden de zijkanten machinaal omgevouwen. Bij geweven zijkant labels worden deze afgewerkt door een machine. Hierdoor ontstaat een perfect afgewerkt, luxe label. Deze speciale machines die deze geweven labels maken, kunnen maar enkele labels tegelijk hoge kwaliteit.

Om jouw kledinglijn af te maken met een professionele “look”, is het natuurlijk van belang dat jouw kledingstukken, naast een maatlabel, ook zijn voorzien van een merklabel. De soorten textiel labels lopen nogal uiteen. Naast de veelgebruikte geweven- labels zijn er ook geprinte labels. Eigen Label is bij uitstek het bedrijf om jouw labels te laten produceren. Naast de productiemogelijkheden bieden wij ook een om label service aan. Prijzen hiervan vind je op onze om label pagina.

EIGEN LABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

Ben je al geïnspireerd?

Vraag een offerte aan