Borduren: wat zijn de mogelijkheden?

Borduren geeft een luxe uitstraling en is tegelijkertijd heel duurzaam. Bij ons kun je kleding laten personaliseren en verfraaien met hoogwaardig borduurwerk. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of je eigen kledinglijn, ons deskundige team van borduurders staat klaar om je te verbazen. We begrijpen dat elk detail telt, daarom maken we gebruik van de nieuwste technologieën en de beste materialen om duurzaam en prachtig borduurwerk te leveren. Of het nu gaat om je bedrijfslogo, een unieke tekst of een opvallend ontwerp, ons borduurwerk voegt een professionele uitstraling en een vleugje elegantie toe aan al je kledingstukken.

Borduren is een ambachtelijke en veelzijdige techniek die een luxe en professionele uitstraling aan kleding en accessoires toevoegt. Bij ons bedrijf wordt borduren met de hoogste precisie uitgevoerd. Het proces begint met het digitaliseren van het ontwerp, waarbij het ontwerp wordt omgezet in steken en patronen die de borduurmachine begrijpt. Vervolgens wordt het kledingstuk of accessoire stevig ingespannen in de borduurmachine, waarna de naald met gekleurde garens het ontwerp laag voor laag opbouwt. Dit resulteert in een duurzame en opvallende borduur die bestand is tegen wassen en langdurig gebruik. Onze ervaren borduurders zorgen voor nauwkeurigheid in elk detail, waardoor uw ontwerpen tot leven komen met een prachtige textuur en diepte.

Borduren biedt een reeks voordelen die het onderscheiden van andere druktechnieken. Ten eerste zorgt de driedimensionale textuur van borduurwerk voor een tastbare en visueel aantrekkelijke uitstraling. Het voegt een gevoel van luxe en kwaliteit toe aan kleding, waardoor merken en ontwerpen zich onderscheiden. Borduurwerk is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het ideaal is voor werkkleding, sportkleding en promotieartikelen. Anders dan bij bedrukken is er geen vervaging of afbladderen van de afdruk. Bovendien is borduren veelzijdig, geschikt voor verschillende stofsoorten en vormen, en biedt het een uitgebreid kleurenspectrum. Met onze geavanceerde technieken en vakmanschap brengen we uw ontwerpen tot leven met de pracht en praal van borduurwerk.

2D Borduren

2D borduren is een techniek waarbij afbeeldingen met draden op stof wordt gecreëerd. Met behulp van diverse steektechnieken en een palet van kleurrijke garens komen ontwerpen tot leven. Elke steek wordt zorgvuldig geplaatst om texturen, schaduwen en details te benadrukken.

3D Borduren

3D borduren is een intrigerende techniek waarbij stof tot leven wordt gewekt met verhoogde structuren en reliëfs. Door gebruik te maken van verschillende steken, opvulmaterialen en technieken ontstaat er diepte en textuur in het borduurwerk.

Applicatie Borduren

Applicatie borduren is een boeiende techniek waarbij stukjes stof op een ondergrond worden bevestigd om complexe patronen en ontwerpen te vormen. Deze techniek voegt een gelaagd en element toe aan het borduurwerk met veel textuur waardoor er een luxe uitstraling ontstaat.

Borduren: wat zijn de voordelen?

 • Professionele uitstraling
 • Duurzame garens
 • Lange levensduur
 • Goede wasbestendigheid
 • Losse patches mogelijk
 • Leverbaar vanaf 25 stuks
Vraag een offerte aan

Voordelen van DTG printing


 • Volledig full colour
 • Voor licht- en donker textiel
 • Al leverbaar vanaf 1 stuk
 • Bedrukken in resolutie tot 1200x1200px
 • Tot maximaal formaat van 40x50cm
 • Goede was bestendigheid
 • Milieuvriendelijke inkten
Vraag een offerte aan