MERCHANDISE

Merchandise voor bands, artiesten en evenementen

Versterk je merk of imago met hoge kwaliteit merchandise die hoofden doet draaien.

  • Merchandise volledig op maat gemaakt
  • Kleding van hoge duurzame kwaliteit
  • Naast kleding heel veel andere merch
Neem contact op
froukje merchandise
merchandise laten maken

One stop shop voor merchandise

Merchandise is een belangrijke tool in de marketingstrategie voor bands, artiesten en bedrijven. Maak gebruik van de ervaring van onze creatievelingen. Wij bedenken en produceren unieke merchandise die jouw band of evenement naar een hoger niveau tillen.

Met jarenlange expertise in het creëren en distribueren van merchandise voor bands en artiesten, biedt EIGENLABEL een uitgebreide selectie aan kleding en accessoires. Van T-shirts tot hoodies, caps, mutsen, bandana’s en zelfs handdoeken. Wij bedrukken of borduren vrijwel alles. Maak je merchandise compleet door je eigen kledinglabels toe te voegen met jouw logo.

Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Merchandise

Ik wil mijn eigen merchandise laten produceren

Vraag een offerte aan
kleding bewerkingen

Decoratieve technieken

Door onze passie en jarenlange ervaring in de kledingbranche zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste druk- en borduurtechnieken. Maar daar stopt het niet. Wij zijn ook non-stop op zoek naar nieuwe manieren om kleding net dat beetje extra geven. Labels, patches, batches en luxe trimmings als tapes en unieke hood cords met custom cord-ends, alles is bij ons mogelijk. Klik op de button om meer informatie te ontdekken over onze technieken.

Bekijk alle technieken