T-shirts bedrukken doe je voordelig bij Eigen Label. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit T-shirts van de beste merken. Samen met jou kiezen we de meest geschikte druktechniek. Bestellen is heel gemakkelijk. Bel ons op +31 (0)299 351 702, of mail ons via verkoop@eigenlabel.nl. We denken graag met je mee voor een zo mooi mogelijk eindresultaat!

                                                           STANDAARD T-SHIRTSt-shirts bedrukken

Onze standaard T-shirts hebben een gemiddelde lengte en een gemiddelde breedte. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, promotie- en reclamedoeleinden. Deze standaard T-shirts zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Van promotiekwaliteit tot fashion kwaliteit, en alles wat daartussen zit. Benieuwd geworden naar ons assortiment standaard T-shirts? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

                                                                     LONG FIT T-SHIRTS

Long fit T-shirts hebben (de naam zegt het al) een lang model en zijn daardoor vaak wat modieuzer dan normale T-shirts. Ook worden long fit T-shirts veel gebruikt als onderkleding en als bedrijfskleding in de bouwsector, vanwege het verlengde model. Door de langere lengte wordt de bekende bouwvakkersdecolleté in de kiem gesmoord. Onze long fit T-shirts zijn in verschillende kwaliteiten en gewichten leverbaar, van promokwaliteit, tot mooie fashion kwaliteit.

                                                          LONGSLEEVE T-SHIRTSlongsleeve t-shirts bedrukken

Longsleeve T-shirts zijn ideaal als het net te koud is voor een T-shirt, maar ook te warm voor een dikke trui. Hierdoor worden longsleeves vaak gebruikt door buitenwerkers als schilders en bouwvakkers. Onze longsleeves zijn, net als onze overige T-shirts, verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Van promotie kwaliteit, tot mooie dikke en zachte fashion kwaliteit. Benieuwd geworden naar ons assortiment longsleeves? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

 

                                                          ZEEFDRUKzeefdruk t-shirts

Zeefdruktechniek wordt wordt voor onder andere textielbedrukking vaak gebruikt. Het artwork (logo of tekening) wordt op een zeef overgezet, waarbij het te drukken gedeelte open wordt gelaten en het overige deel van de zeef wordt dichtgemaakt doormiddel van een lichtgevoelige emulsie. Vervolgens drukt men de inkt letterlijk door de zeef. Het voordeel van zeefdruk is dat er met échte inkt wordt gewerkt. Hierdoor is het vrij eenvoudig om ook lichte kleuren op een donkere ondergrond mooi dekkend te krijgen.

                                                          TRANSFERDRUKtransfer druk t-shirts

Bij een folie transferdruk wordt het artwork (logo) eerst uit het transferfolie gesneden. Vervolgens wordt de folie gepeld zodat alleen het artwork over blijft. Hierna wordt het te bedrukken textiel samen met de transfer in een transferpers op hoge temperatuur en onder hoge druk geperst. Hierdoor hecht de transfer zich vast op het textiel. Een van de voordelen van transferdruk is het gemak waarmee simpel artwork gedrukt kan worden. Doordat dit ten opzichte van zeefdruk minder arbeidsintensief is, scheelt dit aanzienlijk in de uiteindelijke kosten.

                                                                              DTG PRINTENdtg printen t-shirts

Digitaal printen op textiel (DTG) is een vrij nieuwe techniek. Met digitaal T-shirts bedrukken kunnen afbeeldingen van hoge resolutie direct op de kleding worden geprint. Hierdoor kan er gemakkelijk met een groot aantal kleuren geprint worden. Er hoeft tenslotte niet voor elke kleur afzonderlijk een zeef te worden gemaakt. Digitaal printen op textiel leent zich uitstekend voor artwork met veel detail en logo’s met kleurverlopen. Zelf foto’s kunnen haarscherp worden geprint.

Benieuwd naar de mogelijkheden van T-shirts bedrukken voor je merk, bedrijf, organisatie of evenement? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via telefoonnummer +31 (0)299 351 702, via verkoop@eigenlabel.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. De koffie staat voor je klaar!

Neem contact met ons op