T-shirts

T-shirts bedrukken die opvallen?

Het is een droom voor merken om een zichtbaar onderdeel te worden van het leven van mensen. En wat is een betere manier om dit te bereiken dan door T-shirts te maken die men ook echt graag draagt? Wij helpen je daar bij. Dus ben je op zoek naar meer dan alleen een saai logo op effen witte T-shirts bedrukken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken unieke T-shirts in elke kwaliteit en fitting. En door onze passie en ervaring kunnen we elke gewenste druk- en borduurtechniek aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Van tight fit tot oversized
  • In ± 90 kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en hangtags
OFFERTE AANVRAGEN?
t-shirts bedrukken
eigen label showroom

Precies het T-shirt bedrukken dat je wilt

Bij EIGENLABEL kun je precies het T-shirt krijgen dat je wilt. Je hebt keuze uit een ruim assortiment kleuren, kwaliteiten, pasvormen en decoratiemogelijkheden die je nergens anders vindt. Indien gewenst kun je zelfs kledinglabels en hangtags toevoegen met je eigen ontwerp. Dus of je nu hoge kwaliteit T-shirts nodig hebt voor je eigen kledingmerk, of merchandise voor een evenement, wij zorgen er voor dat alles altijd probleemloos verloopt. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Langskomen in onze showroom in Diemen? Dat kan! Wij hebben een showroom van 140m2 vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je T-shirts een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom T-shirts bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Cut & sew

Cut and sew is een productieproces waarbij stof op maat wordt geknipt en vervolgens op een naaimachine wordt genaaid om een gewenst kledingstuk te maken.

Garment dyeing

Een speciale techniek om je T-shirts echt uniek te maken is dyeing. Wij bieden verschillende dyeing technieken aan. Denk aan tie dyeing, spray dyeing en dip dyeing.

Fotografie

Wij bieden productfotografie en fotoshoots met modellen aan. Hierdoor wordt je kleding op de best mogelijke manier getoond.

Ons proces voor T-shirts bedrukken, stap voor stap

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.