De beste textieldrukkerij van Nederland

Textieldrukkerij

In de EIGENLABEL textieldrukkerij draait alles om innovatie en keuzevrijheid. Onze textieldrukkerij omvat namelijk een breed aanbod druktechnieken, waaronder zeefdruk, direct-to-garment (DTG), direct-to-film (DTF) en losse kleding transfers. Dus of je nu op zoek bent naar levendige kleuren, fijne details of duurzame prints, we hebben altijd het juiste proces om aan je wensen te voldoen. Van kleine oplages tot grootschalige bestellingen, onze hands-on mentaliteit en veelzijdige druktechnieken zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

Vraag een offerte aan

Onze klanten

Bewerkingstechnieken

Druktechnieken

De EIGENLABEL Texieldrukkerij bezit de meest moderne en geavanceerde manieren om textiel te bewerken. Bijvoorbeeld ambachtelijke zeefdruk met vele speciale en unieke technieken, 2D-, 3D, en applicatie borduringen, Digitaal fullcolour print (DTG) en Fullcolour transferprint (DTF). Daarnaast leveren wij geweven en geprinte kledinglabels, hangtags, badges en veel soorten verpakkingen.

Unieke zeefdruk technieken

EIGENLABEL X MadSpecials

EIGENLABEL Textieldrukkerij is een collab met Madspecials Textieldrukkerij.  Met trots kunnen wij zeggen dat onze textieldrukkerij de enige in Nederland is die alle speciale en unieke technieken van het zeefdrukken meester is. Maar we gaan nog een stap verder! Door deze bijzondere technieken te combineren met onze innovatieve customizing mogelijkheden, zijn wij zonder twijfel de meest toonaangevende textieldrukkerij in Nederland en daarmee beste partner voor jouw collecties.

Meer over Madspecials

STOCK KLEDING

Online textiel catalogi

Ontdek hier ons assortiment, het startpunt van jouw zoektocht naar de perfecte kledingstijl. Van trendy streetwear tot formele bedrijfskleding, we bieden een uitgebreide selectie die aan al je wensen voldoet. Vooral ons partnerschap met Stanley/Stella verheugt ons. Hun toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit maakt hen modepioniers. Met zorg voor detail en het milieu, biedt Stanley/Stella niet alleen trendy kleding, maar ook ethisch verantwoord geproduceerd. Toch gaat onze variatie verder dan Stanley/Stella. We hebben zorgvuldig diverse textielleveranciers samengebracht, elk met een unieke stijl en aanbod. Of je nu biologische materialen, stijlvolle designs of bedrijfsspecifieke kleding zoekt, bij ons vind je het allemaal. Jouw ideale kledingstijl begint hier.

Bekijk onze producten

Bewerkingstechnieken

Finishing services

De EIGENLABEL Texieldrukkerij biedt ook diverse services aan om jou product en nog professioneler te laten uitzien. Wij hebben eigen naaiateliers die een deel van deze services uitvoeren.

TEXTIELDRUKKERIJ

Vrijblijvend een offerte?

Vraag een offerte aan