Boxershorts

Boxershorts maken die opvallen?

Ben je op zoek naar een manier om je merk op te laten opvallen bij klanten? Wat is een betere manier om dit te bereiken dan met onze premium boxershorts? Wij bieden unieke en hoogwaardige boxershorts die aan al je wensen voldoen. Onze passie en ervaring stellen ons in staat om elke gewenste druk- en borduurtechniek aan te bieden, van een eenvoudig logo tot een uitgebreide custom design op de waistband. Laat je merk opvallen met onze premium custom boxershorts. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

  • Vanaf 250 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In elke kleur beschikbaar
  • Eigen logo op elastiek
  • Optioneel met labels en hangtags
OFFERTE AANVRAGEN?
eigen label showroom

Wij maken boxershorts op maat

Bij EIGENLABEL kun je precies de boxershorts krijgen die je wilt. Je hebt keuze uit een ruim assortiment kleuren, kwaliteiten en decoratiemogelijkheden die je nergens anders vindt. Dus of je nu hoge kwaliteit boxershorts nodig hebt voor je eigen kledingmerk, of merchandise voor een evenement, wij zorgen er voor dat alles altijd soepel verloopt. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je benieuwd bent naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Langskomen in onze showroom in Diemen? Dat kan! Wij hebben een showroom van 140m2 vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Labels en hangtags

Geef je boxershorts een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom boxershorts bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Ons proces stap voor stap uitgelegd

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

OFFERTE AANVRAGEN?