ONTWERPSTUDIO

In-house designstudio

EIGENLABEL beschikt over een in-house designstudio met professionele ontwerpers die je kan helpen bij het uitwerken van je ideeën. Of het nu gaat om een logo, of een complete collectie, we kunnen je van dienst zijn in het volledige proces. Dus als je hulp nodig hebt bij het bedenken en uitwerken van je logo of concept, of als je zelf ideeën hebt maar niet tot een productontwerp kunt komen, kunnen wij je in het volledige proces begeleiden.

Het ontwerpen van kleding is een belangrijk onderdeel indien je wilt slagen met je merk en vereist creativiteit en nauwkeurigheid. Het begint meestal met een concept of een idee dat vervolgens wordt omgezet in schetsen en ontwerpen op papier of met behulp van computerprogramma’s. Hierbij wordt rekening gehouden met aspecten zoals stijl, materiaalkeuze, kleurenschema’s en de gewenste pasvorm van het kledingstuk. Vervolgens worden de ontwerpen getest en bijgesteld, zodat het uiteindelijke product voldoet aan de vereisten van comfort, functionaliteit en esthetiek. Bij het ontwerpen van kleding is het belangrijk om rekening te houden met de trends en de behoeften van de doelgroep, zodat het eindresultaat aantrekkelijk en relevant is.

private label kleding fabriek
COLLECTIES

Samenstellen van een collectie

Als experts op het gebied van kleding hebben wij dagelijks te maken met het bedenken en samenstellen van kledingcollecties. Mocht je graag zelf een kledingcollectie willen samenstellen, maar weet je niet waar je moet beginnen, dan kunnen wij jou helpen met onze in-house ontwerpstudio. Bespreek jouw ideeën en wensen met één van onze vakkundige professionals en wij gaan aan de slag om jouw ideeën om te zetten naar verbluffende ontwerpen.

Als we voor jou gaan ontwerpen dan zorgen we voor een perfect passend kleurenpalet die aansluit bij de actuele seizoenskleuren. Wanneer er bestaande modetrends of decoratieve bewerkingen zijn die je wilt gebruiken, of als jouw kledingstuk moet voldoen aan bepaalde functionele eisen, houden wij hier allemaal rekening mee tijdens het ontwerpproces. Wij kijken ook naar de kledinglabels, hangtags en verpakkingen om ervoor te zorgen dat de hele collectie een professionele uitstraling heeft.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Onze designstudio staat voor je klaar

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan