KLEDING EN PRINTS LATEN ONTWERPEN


Wij beschikken over een eigen ontwerpstudio met jaren ervaring op het gebied van kleding, collecties en merkidentiteit. Ook het ontwerpen van t-shirt prints in verschillende bewerkingen en dessins in fullcolour behoort tot de mogelijkheden. Heb jij dus hulp nodig met het bedenken en uitwerken van je logo of concept of heb je zelf ideeën maar kom je niet tot een productontwerp? Wij kunnen je hiermee in het volledige proces helpen.

ONTWERPSTUDIO

Graphic PRINT ONTWERP


In het huidige straatbeeld zijn graphic T-shirts niet meer weg te denken. Ook voor jouw merk kunnen deze grafische prints een mooie visuele uitbreiding zijn op de collectie. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen graphic prints en complexe dessins. Uiteraard helemaal naar wens van onze klanten. Onze vakkundige ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends en weten welke technieken niet mogen ontbreken in een commerciële collectie. Heb jij al bestaande ideeën? Geen probleem, wij helpen je mee om deze te visualiseren. Je hebt al een T-shirt design vanaf €150,-

private label kleding fabriek
COLLECTIES

COLLECTIE ONTWERP


Wij hebben dagelijks te maken met het bedenken van allerlei kledingcollecties. Wil jij graag een kledingcollectie samenstellen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Onze ontwerpstudio kan helpen bij het ontwerpen en collectioneren van een professionele kledingcollectie. Bespreek met één van onze vakkundige mensen je ideeën en wensen en wij gaan aan de slag.

Het kleurenpalet voor jouw collectie wordt professioneel gekozen zodat deze aansluit op het kleurbeeld van het seizoen. En zijn er bestaande modetrends of decoratieve bewerkingen die je graag wilt gebruiken of moet je kledingstuk aan bepaalde functionele eisen voldoen? Dan houden we daar vooraf allemaal rekening mee? Daarna word er gekeken naar labels, hangtag en verpakking. Samen met jou komen uiteindelijk tot een perfecte collectie.

JOUW EIGEN MERK

MERKIDENTITEIT


Om als merk duidelijk herkenbaar te zijn heb je een natuurlijk een eigen identiteit nodig. Iedereen moet in één oogopslag kunnen zien wie de afzender is en die huisstijl moet passen bij datgene wat jij wilt uitstralen. Wij hebben veel ervaring met het maken van commerciële huisstijl concepten,  logo’s en sterke beeldmerken voor fashion merken. Dit alles om door te voeren in een complete kleding collectie.

EIGENLABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

enthousiast GEWORDEN?

Vraag een offerte aan
AANLEVERSPECIFICATIES

Zo lever je  digitaal artwork aan!


Om te kunnen drukken of borduren hebben we een digitaal bestand nodig van uw afbeelding of ontwerp. Meestal werken wij met vector afbeeldingen. Gescande afbeeldingen of plaatjes van het internet zijn meestal laag van resolutie en zijn ook niet geschikt om te zeefdrukken of borduren. Alleen als de ontwerp bestanden aan de volgende specificaties voldoen kunnen wij ze makkelijk verwerken:

ABOBE ILLUSTRATOR CC

Formaat .eps, .ai of .pdf

Om het proces makkelijk te laten verlopen kun je je artwork  in Adobe Illustrator het beste opslaan in een van de volgende vector formaten: .AI, .EPS of .PDF

Kleuren aangeven in pantone

Zorg ervoor dat het artwork op ware grootte wordt opgeslagen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over het formaat.

Lettertypes omzetten

Omdat het soms lastig is om de gebruikte lettertypes te vinden, vragen wij je om alle gebruikte lettertypes om te zetten naar outlines.

ADOBE PHOTOSHOP CC

formaat .tiff, .eps of .psd

Om het proces makkelijk te laten verlopen kun je je artwork  in Adobe Photoshop het beste opslaan in een van de volgende vector formaten: .TIFF, .EPS of .PSD

OPSLAAN WARE GROOTTE

Voor bestanden uit Adobe Photoshop is en heel belangrijk deze op te slaan op de een van de genoemde formaten en op ware grootte

RESOLUTIE 300dpi

Het beste resultaat zal behaald worden als het artwork uit Adobe Photoshop is opgeslagen met een resolutie van minimaal 300dpi

ONTWERPSTUDIO

Formaten als bijvoorbeeld .PNG en .JPG is een stuk lastiger om te verwerken. Maar onze mensen van de ontwerpstudio zijn vakkundig genoeg om van elk artwork wel iets te maken. Soms zitten daar wel extra kosten aan verbonden. En ben je zelf niet in staat om digitaal iets vorm te geven dan kan onze studio je daar ook in begeleiden of het compleet voor je uit handen nemen. Het uurtarief van onze studio is €60,- excl.BTW per uur.

Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
Duurzaamheid

Beter voor
mens en Milieu

Bekijk onze opties
Services

BREID JE COLLECTIE UIT MET ONZE SERVICES

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
Duurzaamheid

Beter voor
mens en Milieu

Bekijk onze opties
Services

BREID JE COLLECTIE UIT MET ONZE SERVICES

Bekijk onze opties