Kledingcollecties

Wil jij graag een kledingcollectie samenstellen maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Of weet je dat wel maar wil je dit liever uitbesteden? Eigen Label kan jou helpen bij het ontwerpen en samenstellen van een professionele kledingcollectie. Vertel on je idee en wensen en wij gaan aan de slag. Zijn er bestaande modetrends die je wilt gebruiken als basis of zijn er functionele eisen moet het kledingstuk voldoen? Welke kleuren van jouw merk of label wil je in het ontwerp laten opnemen? Samen bepalen we de juiste richting, selecteren we de beste materialen en kiezen we een pasvorm. En uit het grote assortiment decoratieve technieken kun je bij elke stijl de juiste uitwerking kiezen.

textiel ontwerp
kleding ontwerp design

Graphic prints

Graphic prints zijn constant aanwezig in het straatbeeld. Producten toevoegen aan jouw eigen kledinglijn en/of label met een grafische print? Eigen Label ontwerpt een print op basis van jouw wensen. Liever een bestaande print? Onze ervaren ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends en weten welke prints niet mogen ontbreken in een commerciële collectie. Wij stellen een collectie samen volgens de laatste modetrends die aansluit bij jouw merk. Daarnaast geven wij een advies welke druktechnieken aansluiten bij jouw wensen.

Merk identiteit

Om als merk duidelijk herkenbaar te zijn heb je een eigen identiteit nodig. Klanten moeten in één oogopslag kunnen zien wie de afzender is. En die huisstijl moet passen bij datgene wat jij wilt uitstralen. Eigen Label heeft veel ervaring en kan jou helpen bij het maken van een huisstijl. Van een logo tot het bepalen van de huisstijlkleur en het lettertype. Helemaal tevreden? Dan is het tijd voor de volgende stap: het ontwerpen van een website of webshop, visitekaartjes, bedrijfskleding etc. Wij ontwerpen het voor je en adviseren je over materiaal. Wil je het productieproces uit handen geven? Ook dat is voor ons geen probleem.

Enthousiast geworden?

Wil je Eigen Label inschakelen voor het ontwerpen van jouw producten? Bel ons via +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op