Kledingproductie: voor starters

Private label: Uit stock

Ons Private Label: Stock traject is uitermate geschikt als je wilt beginnen met lage aantallen en daardoor een minimale investering. Kies je voor deze productiemethode dan maken wij gebruik van blanco kleding die uit voorraad te bestellen is. Doordat de kleding uit voorraad komt, staan de kleuren en stijlen vast. Toch bieden wij de mogelijkheid om de kledingstukken te personaliseren met behulp van onze uitgebreide selectie aan decoratieve technieken.

Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.

  • Vaste modellen
  • Vaste trendy kleuren
  • Vaste trimmings
  • Vanaf 25 stuks per kleur/model
  • Productietijd ±4 weken
  • Beperkte deco technieken
  • Voor starters met een laag budget
  • Makkelijk na te bestellen

Kledingproductie: voor starters

Ruim assortiment aan kleding

Bij kleding uit voorraad ben je snel geneigd te denken dat je wordt beperkt in je keuzevrijheid voor kleuren en fittings, maar niets is minder waar. EIGENLABEL heeft een enorm netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland, waardoor wij vrijwel elke soort kleding kunnen leveren in elke kwaliteit, kleur en fitting. Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact op, onze kledingspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

kleding bewerkingen

Private Label: StockDecoratiemogelijkheden

Ons doel is het om van jouw brand echt iets speciaals te maken. Daarom zijn we bij EIGENLABEL altijd op de hoogte van de nieuwste druk- en borduurtechnieken. Maar we gaan nog verder. Wij zijn ook non-stop op zoek naar nieuwe manieren om kleding net dat beetje extra geven. Bijvoorbeeld met geweven labels, geborduurde patches, batches en luxe trimmings als tapes en unieke hood cords met custom cord-ends. Bij ons vind je decoratiemogelijkheden die je nergens anders vindt.

Bekijk alle technieken >

Bedrukken

Borduren

Full color

DTF Transfer

lederen kledinglabels

Leren patches

Geweven patches

Geborduurde patches

Tapes met logo

kledinglabels

Labels met logo

Hangtags met logo

Silicon hangtags

Verpakkingen

KLEDINGPRODUCTIE

Ik wil mijn eigen private label kleding

Vraag een offerte aan

Extra services

Alles onder één dak, wel zo handig

Naast het produceren van private label kleding biedt EIGENLABEL veel extra services aan om je kleding net dat beetje extra te geven. Onze in-house design studio met professionele designers kan je helpen om je ideeën uit te werken, indien je zelf geen ervaring hebt met grafische programma’s. Ook hebben we gekwalificeerde naaisters die allerlei confectiewerkzaamheden kunnen verrichten. Je moet dan denken aan het innaaien van kledinglabels, maar ook aan lastigere werkzaamheden zoals cut&sew. Om je kleding de finishing touch te geven is het mogelijk om deze te voorzien van luxe hangtags en verpakkingen. Onze hangtags en verpakkingen zijn van hoge kwaliteit en helpen producten professioneel te presenteren. Als laatste bieden we je ook de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom van 140 m2 in Diemen. In onze showroom hebben we een scala aan voorbeelden en ideeën zodat je inspiratie op kunt doen. Voor we in onze showroom een afspraak inplannen willen we graag dat je eerst een offerte aanvraagt zodat we exact weten welke kledingspecialist we aan je moeten koppelen.

Designstudio

Wij beschikken over professionele ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het omzetten van jouw ideeën naar een grafisch concept, indien je zelf geen ervaring hebt met tekenprogramma’s. Onze in-house design studio staat voor je klaar om je te verbazen met fantastische ontwerpen.

Omlabelen

Wij bieden ook een uitstekende omlabelservice. Dankzij onze eigen naaistudios kunnen wij uw kleding snel en efficiënt voorzien van een nieuw label. Of het nu gaat om het vervangen van het label voor een herbranding, of het toevoegen van een andere maat, wij zorgen voor een snelle en soepele overgang.

Ompakservice

Wij kunnen ook partijen kleding snel en efficiënt verpakken. Of het nu gaat om het verpakken van uw kleding in polybags, het toevoegen van barcode stickers of het plaatsen van uw producten in dozen, wij zorgen ervoor dat uw producten op een professionele manier worden verpakt.

Fotografie

Ga je je kleding ook online verkopen? Een mooie webshop begint bij mooie fotografie. Wij bieden productfotografie en fotoshoots met professionele modellen aan. Hierdoor wordt je geproduceerde kleding op de best mogelijke manier online getoond aan je klanten.