custom t-shirts maken
Producten

Custom T-shirts


Verkrijgbaar vanaf €7,50 p/s

  • Diverse decoratieve bewerkingen mogelijk
  • Ook verkrijgbaar in organisch katoen
  • Leverbaar vanaf 25 stuks per kleur/model
Gratis offerte ontvangen
Kies de T-shirts die aansluiten op je wensen

Custom T-shirts in elke kleur, maat en materiaal


Kies de juiste T-shirts

Custom T-shirts laten maken is super simpel bij EIGENLABEL. Je begint met een keuze in model te maken: heren, dames, kinder of unisex T-shirts. Hierna bepaal je welke stof en fit gewenst is. Door ons brede collectie is bij EIGENLABEL vrijwel elk model, pasvorm en materiaal te verkrijgen. Daarna wordt er bepaald welke decoratieve techniek er gebruikt moet worden voor het printen/drukken van je logo of artwork. Ook hierin is een ruime keuze, zoals: zeefdruk, borduren, transfers of badges. Als finishing touch kunnen wij je custom T-shirts voorzien van een label, hangtag en verpakking.

Om het jou makkelijk te maken geven wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom om alles te komen bekijken, voelen en passen voordat je je uiteindelijke keuze kunt maken. Om een afspraak in te laten plannen in onze showroom bel je 085 48 35 806 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

showroom eigen label diemen
Decoratieve bewerkingen

ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR JE T-SHIRTS


zeefdruk

zeefdruk

Bij zeefdruk wordt elke kleur apart gedrukt. Het resultaat is een slijtvaste print die er na vele malen wassen nog steeds mooi uitziet.

borduren

borduren

Borduren is een zeer mooie, luxe en duurzame oplossing om je custom T-shirts een unieke uitstraling te geven.

transferdruk plotten

transfereren

Transferdruk is geschikt voor lage aantallen en bedrukkingen met veel variatie. Bijvoorbeeld rugnummers en/of namen op T-shirts.

dtg printing on demand

Fullcolor (DTG)

DTG is een techniek waarbij er direct op de T-shirts geprint wordt. Geschikt voor full color en lage aantallen.

kledinglabels textiellabels

GEWEVEN Labels

Om je custom T-shirts uniek te maken, kun je gebruik maken van textiel labels met eigen ontwerp op je T-shirts.

hangtags kleding

Hangtags

Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

patches badges

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling.

kleding verpakken

Verpakkingen

Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan voor het verpakken van je T-shirts.

Ons proces

Hoe maken wij jouw custom T-shirts


Stuur ons jouw logo of ander digitaal artwork. Aan de hand van de door jou gekozen bewerkingstechniek (zeefdruk, borduring of DTG) en type T-shirt maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

custom T-shirts laten maken

Ons ervaren ontwerpteam maakt van je artwork en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de digitale worksheet zetten we alles door naar ons productieteam.

custom T-shirts produceren kledingproductie

Ons productieteam zal er voor zorgen dat de productie zonder problemen verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van je custom T-shirts 100% in orde is.

custom T-shirts laten maken

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de custom T-shirts zetten we alles door naar ons productieteam.

Stuur ons je logo en/of ander gewenst digitaal artwork voor de T-shirts. Aan de hand van de gekozen hoodie en het artwork maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

custom T-shirts produceren kledingproductie

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw T-shirts perfect in orde is.

Ontvang een gratis offerte

Enthousiast geworden?

Vraag een gratis offerte aan
Testimonials

Wat onze klanten zeggen:


Palm Amsterdam

“Wij waren al een flinke tijd opzoek naar de juiste kledingproducent die kon bijdragen aan het doel dat Palm Amsterdam voor ogen heeft; een lijn van hoodies, sweaters en T-shirts, gemaakt van bio-katoen. En hier kwam EIGENLABEL in beeld. Bij hun is duurzaamheid onlosmakelijk verbonden met alles wat ze doen.”

www.palmamsterdam.nl

kleding produceren palm
custom t-shirts maken

UnknownArmy

“Unknownarmy staat voor eersteklas materialen, een onmiskenbare stijl en innovatieve technieken voor decoratie en functionaliteit. Dit is streetwear die klaar is voor de straat. EIGENLABEL heeft vanaf dag één creatief meegedacht en ons voorzien van expertise op het gebied van alle decoratie mogelijkheden.”

www.unknownarmy.com

NEEM CONTACT MET ONS OP


Meer informatie over onze services, heb je een vraag over een order, of wil je een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in!

LOCATIE:
EIGENLABEL BV
Verrijn Stuartweg 11C,
1112 AW Diemen

BEREIKBAAR VAN:
Maandag t/m Vrijdag
09.00 – 17.00 uur
085 48 35 806

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA: