KLEDING BADGES

Badges laten maken

Ben jij op zoek naar hoogwaardige badges om jouw merk te promoten of jouw bedrijf te onderscheiden? Bij EIGENLABEL begrijpen we het belang van unieke en op maat gemaakte badges die jouw verhaal vertellen. Met onze jarenlange ervaring in kledingproductie en een eigen textieldrukkerij zijn wij jouw ideale partner om jouw visie tot leven te brengen.

Onze badges zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar je kunt ze ook volledig aanpassen aan jouw wensen. Of het nu gaat om bedrijfslogo’s, specifieke ontwerpen of labels die bij jouw kleding passen, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Wanneer je kiest voor EIGENLABEL, kies je voor precisie, vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Laat ons jou helpen bij het creëren van badges die indruk maken en blijven hangen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden om badges te laten maken die bij jouw merk passen.

  • Geweven badges
  • Geborduurde badges
  • Siliconen badges
  • Lederen badges
OFFERTE AANVRAGEN?
kleding badges laten maken
badges voor kleding

Badges op maat gemaakt

Op zoek naar badges die jouw kledinglijn, merk of bedrijf echt laten opvallen? EIGENLABEL is jouw betrouwbare partner voor het creëren van op maat gemaakte badges die de aandacht trekken en indruk maken. Met onze diepgaande expertise in kledingproductie en een eigen state-of-the-art drukkerij, hebben we de middelen en ervaring om badges te produceren die aan al jouw verwachtingen voldoen.

Kies voor EIGENLABEL en ontdek de voordelen van samenwerken met een team dat streeft naar uitmuntendheid in elk detail. Laat ons jouw visie werkelijkheid maken en badges produceren die de wereld zullen veroveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om opvallende badges te laten maken die jouw merk laten stralen.

OFFERTE AANVRAGEN?

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt deze zo spoedig mogelijk in je mailbox.

OFFERTE AANVRAGEN?

Badges laten maken; het proces

Verken het gedetailleerde proces waarmee we fietskleding bedrukken, stap voor stap. Onze nauwgezette werkwijze waarborgt dat elk item van topkwaliteit is en aan al je wensen voldoet.

Idee en design

In samenwerking met ons team van ontwerpers organiseren we een afspraak om te verkennen welke elementen essentieel zijn voor het creëren van jouw ideale kleding badges. Tijdens deze overlegsessie zullen we aandacht besteden aan factoren zoals de bedrijfskleuren, het ontwerp, en eventuele toevoegingen.

Digitaal sample

Op basis van jouw voorkeuren zal onze grafische afdeling een digitaal voorbeeld van de badges voor je maken. Dit digitale voorbeeld bevat alle details, variërend van kleuren tot afmetingen. Pas nadat jij volledig tevreden bent met het digitale voorbeeld, zullen we de verdere stappen richting onze productieafdeling zetten.

Productie

Gedurende het productieproces bewaken we nauwlettend de voortgang. Of de badges nu lokaal in onze faciliteiten wordt vervaardigd of in een van onze buitenlandse fabrieken, we houden een scherp oog op de processen om ervoor te zorgen dat elk detail overeenkomt met het digitale voorbeeld.

Wij controleren alles zorgvuldig

Met als doel ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de badges volledig aan de verwachtingen voldoet, onderwerpen we het aan een grondige kwaliteitsinspectie. Tijdens deze inspectie wordt strikt gecontroleerd of alle elementen nauwgezet overeenkomen met het digitale voorbeeld, en verifiëren we dat de badges in onberispelijke staat verkeert.

Eindproduct

Indien gewenst, voegen we de laatste aanpassingen toe aan het eindproduct. Pas daarna worden de badges op het afgesproken adres afgeleverd. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de badges zelf op te komen halen, je bent van harte welkom bij ons in Diemen.