Hoodies produceren

Custom Hoodies Maken


Verkrijgbaar vanaf €17,50 p/s

  • Verschillende decoratie technieken mogelijk
  • Ook verkrijgbaar in organisch katoen
  • Leverbaar vanaf 25 stuks per kleur/model
Gratis offerte ontvangen
Gepersonaliseerde hoodies

Custom hoodies produceren


Selecteer de hoodie die aansluit op je wensen

Wij produceren custom hoodies voor particulieren en bedrijven. Deze hoodies kunnen helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. Eerst moet worden bepaald welk model hoodie gewenst is. Hierna bepalen we samen met jou welke stof en fit het beste aansluit bij je wensen. Door het brede assortiment bij EIGENLABEL is nagenoeg elk model, fitting en stof beschikbaar. Daarna wordt er bepaald welke decoratieve techniek er gebruikt moet worden voor het printen/drukken van je logo of artwork. Ook hierin is een ruime keuze, zoals: zeefdruk, borduringen, transferdruk of patches. Om je custom hoodies helemaal af te maken kunnen wij deze voorzien van een kledinglabel, hangtag en verpakking met je logo.

Om het jou makkelijk te maken geven wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom om alles te komen bekijken, voelen en passen voordat je je uiteindelijke keuze kunt maken. Om een afspraak in te laten plannen in onze showroom bel je 085 48 35 806 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

hoodies laten maken
Decoratieve technieken

EEN SELECTIE VAN DECORATIEMOGELIJKHEDEN


zeefdruk

zeefdruk

Bij zeefdruk wordt elke kleur apart gedrukt. Het resultaat is een slijtvaste print die er na vele malen wassen nog steeds mooi uitziet.

borduren

borduren

Borduren is een zeer mooie, luxe en duurzame oplossing om je eigen custom hoodies een unieke uitstraling te geven.

transferdruk plotten

transfereren

Transferdruk is geschikt voor lage aantallen en bedrukkingen met veel variatie. Bijvoorbeeld rugnummers en/of namen op sportkleding.

dtg printing on demand

Fullcolor (DTG)

DTG is een techniek waarbij er direct op de hoodies geprint wordt. Geschikt voor full color en lage aantallen.

kledinglabels textiellabels

GEWEVEN Labels

Om je hoodies te onderscheiden en een eigen identiteit te geven, kun je gebruik maken van textiel labels op je product.

hangtags kleding

Hangtags

Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

patches badges

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling.

kleding verpakken

Verpakkingen

Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan voor het verpakken van je hoodies.

Ons proces

Custom hoodies traject


Stuur ons jouw logo of ander digitaal artwork. Aan de hand van de door jou gekozen bewerkingstechniek (zeefdruk, borduring of DTG) en hoodie maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sample zetten we alles door naar ons productieteam.

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw hoodies perfect in orde is.

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sample zetten we alles door naar ons productieteam.

Stuur ons je logo en/of ander gewenst digitaal artwork voor de hoodies. Aan de hand van de gekozen hoodie en het artwork maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw hoodies perfect in orde is.

Ontvang een gratis offerte

Een scherpe offerte ontvangen?

Vraag een gratis offerte aan
Testimonials

Klanten over EIGENLABEL:


Palm Amsterdam

“Wij waren al een lange tijd opzoek naar een kledingproducent die kon bijdragen aan het doel dat Palm Amsterdam voor ogen heeft; een collectie van custom hoodies, sweaters en T-shirts, gemaakt van bio-katoen. En hier kwam EIGENLABEL in beeld. Bij hun is duurzaamheid onlosmakelijk verbonden met alles wat ze doen.”

www.palmamsterdam.nl

kleding produceren palm
kleding laten maken

UnknownArmy

“Unknownarmy staat voor eersteklas materialen, een onmiskenbare stijl en innovatieve technieken voor decoratie en functionaliteit. Dit is streetwear die klaar is voor de straat. EIGENLABEL heeft vanaf dag één creatief meegedacht en ons voorzien van expertise op het gebied van alle decoratie mogelijkheden.”

www.unknownarmy.com

NEEM CONTACT MET ONS OP


Meer informatie over onze services, heb je een vraag over een order, of wil je een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in!

LOCATIE:
EIGENLABEL BV
Verrijn Stuartweg 11C,
1112 AW Diemen

BEREIKBAAR VAN:
Maandag t/m Vrijdag
09.00 – 17.00 uur
085 48 35 806

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA: