Kledingproductie: full custom

Private label:Full custom made

Het Private label: Full Custom traject is ons meest uitgebreide productie-optie. De minimale aantallen die hier gelden zijn 250 stuks per kleur en per model. Wat je hiervoor terug krijgt is de totale vrijheid om je kledingstuk precies te laten maken zoals jij voor ogen hebt. Kies je eigen fitting, gewicht van de stof, prints en posities van het artwork.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.

  • Compleet eigen modellen
  • Eigen kleuren
  • Eigen trimmings
  • Vanaf 250 stuks per kleur/model
  • Productietijd ±8 weken
  • Alle deco technieken
  • Voor brands en company fashion
  • Keuze uit veel kwaliteiten
private label kleding

Kledingproductie: volledig custom

Full custom is ook echt full custom

EIGENLABEL heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen en produceren van custom made kleding en corporate fashion voor diverse bedrijven en merken. Een custom made kledingproductie vereist veel kennis van het productieproces en de gebruikte technische tekeningen, waarop elke klein detail staat aangegeven. Onze kledingspecialisten staan klaar om jou te ondersteunen met deskundig advies, het maken van de technische tekeningen en productiebegeleiding. Als klant heb je bij EIGENLABEL alle vrijheid om stoffen, pasvormen, kleuren, prints en posities te bepalen voor je eigen kleding. Ook extra bewerkingen zoals kledinglabels, hangtags en badges behoren tot de opties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk, bedrijf of organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Kledingproductie: Polen, Portugal en Turkije

Productie in het buitenland

Wij werken met onze vaste gecertificeerde fabrieken in Turkije, Portugal en Polen. Hierdoor kunnen wij, voor gangbare kledingstukken, al met redelijk lage productieaantallen produceren. Vanaf 250 stuks per kleur en per model is dit namelijk al mogelijk. Wij kiezen bewust voor het produceren in deze landen vanwege de beter werkomstandigheden voor de plaatselijke werknemers en hogere kwaliteit kleding ten opzichte van fabrieken in Azië.

Door het produceren in Turkije, Portugal en Polen kunnen wij ook producties aanbieden die volledig duurzaam en biologisch zijn geproduceerd. Biologisch wil zeggen dat er tijdens het produceren van het katoen geen gebruik gemaakt mag worden gemaakt van kunstmest en pesticiden. Hierdoor wordt de ecologische voetafdruk van de kledingproductie verkleind, wat voor veel consumenten tegenwoordig een bepalende factor is bij de aanschaf van kleding.

FULL CUSTOM KLEUREN

Bepaal zelf de exacte kleur van de stoffen

Een groot voordeel van ons full custom traject is dat je, naast de stoffen en de fitting, ook zelf kunt bepalen wat de exacte kleur wordt van de kleding. Dit is met name geschikt voor kleding voor bedrijven en kledingmerken, waarbij de kleur precies overeen moet komen met de PANTONE® kleur van de huisstijl.

kleding bewerkingen

Private Label: Full CustomDecoratiemogelijkheden

Dankzij onze passie en jarenlange ervaring in de kledingbranche zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste druk- en borduurtechnieken. Maar wij gaan nog verder. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze kleding iets extra’s te geven, zoals labels, patches, batches en luxe afwerkingen zoals tapes en unieke hood cords met aangepaste cord-ends. Qua decoratieve bewerkingen is alles mogelijk bij ons. Klik op de knop voor meer informatie over onze technieken.

Bekijk alle technieken >

Eigen kleuren

Bedrukken

HD Bedrukken

Borduren

3D Borduren

Embossing

DTG Full color

DTF Transfer

Woven patches

Embroided patches

lederen kledinglabels

Leather patches

Silicon patches

Eigen koorden

Tapes met logo

kledinglabels

Labels met logo

Hangtags met logo

Silicon hangtags

Verpakkingen

KLEDINGPRODUCTIE

Ik wil mijn eigen custom kleding laten producren

Ik wil graag een afspraak maken in de showroom

Extra services

Alles onder één dak, wel zo handig

EIGENLABEL maakt het produceren van kleding voor jou gemakkelijker door diverse extra services naast productie aan te bieden. Maak een afspraak met één van onze specialisten in onze 140m2 grote showroom vol inspiratie en voorbeelden. Onze professionele designers in de in-house design studio kunnen je helpen jouw ideeën om te zetten in een grafisch concept, zelfs als je geen ervaring hebt met grafische programma's. Onze ervaren naaiateliers kunnen ook allerlei confectiewerkzaamheden verrichten, zoals het bevestigen van eigen labels en complexere werkzaamheden zoals cut & sew. Geef je kleding de finishing touch met onze luxe hangtags en verpakkingen van hoge kwaliteit voor een professionele uitstraling.

Designstudio

Wij beschikken over professionele ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het omzetten van jouw ideeën naar een grafisch concept, indien je zelf geen ervaring hebt met tekenprogramma’s. Onze in-house design studio staat voor je klaar om je te verbazen met fantastische ontwerpen.

Omlabelen

Wij bieden ook een uitstekende omlabelservice. Dankzij onze eigen naaistudios kunnen wij uw kleding snel en efficiënt voorzien van een nieuw label. Of het nu gaat om het vervangen van het label voor een herbranding, of het toevoegen van een andere maat, wij zorgen voor een snelle en soepele overgang.

Ompakservice

Wij kunnen ook partijen kleding snel en efficiënt verpakken. Of het nu gaat om het verpakken van uw kleding in polybags, het toevoegen van barcode stickers of het plaatsen van uw producten in dozen, wij zorgen ervoor dat uw producten op een professionele manier worden verpakt.

Fotografie

Ga je je kleding ook online verkopen? Een mooie webshop begint bij mooie fotografie. Wij bieden productfotografie en fotoshoots met professionele modellen aan. Hierdoor wordt je geproduceerde kleding op de best mogelijke manier online getoond aan je klanten.