Badges voor kleding


Jouw kleding een extra uitstraling geven met mooie geweven of geborduurde badges? De badges zijn verkrijgbaar met elke gewenste afbeelding of logo. Je kunt ervoor kiezen een opstrijkbare lijmlaag op je badges te laten aanbrengen of om je badges te laten opstikken. Meer weten over de mogelijkheden of advies over de keuze tussen weven of borduren? Neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan
badges voor kleding

Badges

Geweven en geborduurde Badges


Een gedetailleerde afbeelding of logo op een badge? Kies voor een geweven embleem. Door het gebruik van dunnere garen tijdens het weven, is de structuur van de badge erg fijn en de afbeelding duidelijk zichtbaar. Geweven badges zijn leverbaar in verschillende formaten, vormen en kleuren. Wij leveren de geweven badges ook in lage oplage.

EIGEN LABEL HELPT JE VAN BEGIN TOT EIND

Heb je een keuze gemaakt?

Vraag een offerte aan

Welke badge past bij jouw kleding?


Geborduurde Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling. Deze badges zijn in elk formaat, vorm te produceren. Ook het kleurenpalet aan garens is erg uitgebreid. Er zijn ook verschillende manieren van bevestiging zoals verlijmen, stikken of we zouden de badges zelfs kunnen voorzien van een Velcro® laag. Geborduurde badges zijn leverbaar vanaf 50 stuks.

Geweven Badges

Voor meer gedetailleerde ontwerpen kun je beter kiezen voor geweven badges. Door het gebruik van dunnere garen tijdens het weven is de structuur van de badge erg fijn en het ontwerp duidelijk zichtbaar. De zijkant kan dan wel een geborduurde rand hebben. Geweven badges zijn leverbaar in verschillende formaten, vormen en beschikt eveneens over een groot palet aan garen kleuren Geweven badges zijn leverbaar vanaf 50 stuks.

Siliconen Badges

Wil je meer een technische en modernere look, kun je kiezen voor een badge gemaakt van silicone. Van het artwork wordt als eerste een mal gemaakt. Daarna zal er silicone in worden gespoten waardoor je dus een mooi mat uiterlijk krijgt. Deze badges kunnen in elk formaat en vorm geleverd worden. Bij silicone is het helaas niet mogelijk een lijmlaag te bevestigen en kan dus alleen worden gestikt.