TEXTIELDRUKKERIJ

Kleding bedrukken

Al vanaf 25 stuks per stijl en gratis digitale proef.

  • Zeer scherpe prijzen
  • Kleding van hoge kwaliteit
  • Gratis digitale drukproef
  • Groot assortiment
schorten laten maken

Kleding laten bedrukken

Alle soorten kleding

Bij EIGENLABEL zijn we trots op ons vermogen om hoogwaardige textielbedrukkingen te leveren op elk soort kleding. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, sweaters, jassen, sportkleding, bedrijfskleding, of zelfs tassen, wij kunnen elk kledingstuk bedrukken met jouw unieke ontwerp.

Ons assortiment omvat een brede selectie van kleding van de beste kwaliteit, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrukte kledingstukken er niet alleen geweldig uitzien, maar ook comfortabel zijn om te dragen.

We bieden een verscheidenheid aan druktechnieken, waaronder zeefdruk, borduurwerk, transferdruk en direct-to-garment printing, om ervoor te zorgen dat we jouw ontwerp op de best mogelijke manier kunnen overbrengen.

Ons team van experts werkt samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp perfect past bij het kledingstuk van jouw keuze en dat de kleuren en afbeeldingen er zo goed mogelijk uitzien. Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom, we staan je graag te woord!

DECORATIEVE TECHNIEKEN

De mogelijkheden voor je textiel

zeefdruk

Zeefdruk

Hierbij wordt elke kleur apart bedrukt. Het resultaat is een slijtvaste print die er wassen nog steeds geweldig uitziet.

borduren

Borduren

Borduren is een zeer mooie, luxe en duurzame oplossing om je textiel een unieke uitstraling te geven.

transferdruk plotten

Transfers (DTF)

Transferdruk is geschikt voor lage aantallen. Bijvoorbeeld cijfers en/of namen op sportkleding.

dtg printing on demand

Fullcolor (DTG)

DTG is een techniek waarbij er direct op het textiel geprint wordt. Geschikt voor full color en lage aantallen.

kledinglabels textiellabels

Woven labels

Om je bedrukte kleding uniek te maken, kun je gebruik maken van textiel labels met eigen ontwerp op je textiel.

hangtags kleding

Hangtags

Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

patches badges

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling.

kleding verpakken

Verpakkingen

Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan voor het verpakken van je textiel.

Het process

Van ontwerp tot product

design briefing

Stuur ons jouw logo of ander digitaal artwork. Aan de hand van de door jou gekozen bewerkingstechnieken en type kleding maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

DIGTALE Proef

Ons ontwerpteam zet je logo en wensen om in een digitaal voorbeeld. Pas als jij helemaal tevreden bent met de sample, geven wij alles door aan ons productieteam.

Het Product

Ons productieteam zorgt ervoor dat de productie soepel verloopt, dat alles volgens het digitale sample wordt gemaakt en dat de kwaliteit van je kleding perfect in orde is.