Hoodies

Hoodies maken die opvallen?

Met onze service voor custom hoodies kun je de droom waarmaken van een zichtbaar onderdeel te worden van de dagelijkse levens van je klanten. Wat is een beter manier om dit te bereiken dan door hoodies te maken die men echt graag draagt? Wij helpen je daarbij. Dus ben je op zoek naar meer dan alleen een saai gedrukt logo op een effen zwarte hoodie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken unieke hoodies in elke kwaliteit en fitting. En door onze passie en ervaring kunnen we elke gewenste druk- en borduurtechniek aanbieden. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Van tight fit tot oversized
  • In ± 90 kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en hangtags
OFFERTE AANVRAGEN?
hoodies bedrukken
eigen label showroom

Precies de hoodie die jij wilt

Laat je hoodies maken bij EIGENLABEL dan ben je er van verzekerd dat je precies de hoodie krijgt die je wilt. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan kleuren, materialen en decoratie-opties waaruit je kunt kiezen. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat je unieke hoodies krijgt die nergens anders te vinden zijn. Om je hoodies de finishing touch te geven kunnen we ze voorzien van professionele kledinglabels, mooie hangtags en zelfs luxe verpakkingen.

Langskomen in onze showroom in Diemen? Dat kan! Wij hebben een showroom van 140m2 vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je hoodies een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom hoodies bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Cut & sew

Cut and sew is een techniek waarbij we verschillende kleding combineren tot één kledingstuk. Combineer bv T-shirts met verschillende kleuren en patronen.

Garment dyeing

Een speciale techniek om je hoodies echt uniek te maken is dyeing. Wij bieden verschillende dyeing technieken aan. Denk aan tie dyeing, spray dyeing en dip dyeing.

Fotografie

Wij bieden productfotografie en fotoshoots met modellen aan. Hierdoor worden je hoodies op de best mogelijke manier getoond.

Het juiste ontwerp wat bij jouw merk past. Ons proces stap voor stap

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

OFFERTE AANVRAGEN?