Kledingproductie: voor starters

Private label:Semi custom

Ga je voor Private label: Semi Custom, dan heb je meer keuzevrijheid in het samenstellen van je kleding. Hierdoor heb je wel te maken met iets hogere minimale aantallen. Deze beginnen bij 100 stuk per kleur en per model. De fittings van de kledingstukken staan vast, voor de rest kun je helemaal los gaan. Kies je eigen kleuren, en elke decoratieve techniek is mogelijk op elke positie die jij wilt. Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.

  • Vaste modellen
  • Eigen PANTONE® kleuren
  • Eigen trimmings
  • Vanaf 100 stuks per kleur/model
  • Productietijd ±6 weken
  • Meer deco technieken mogelijk
  • Voor brands en company fashion
  • Goed na te bestellen

Kledingproductie: voor brands

Keuze uit semi custom fashionstijlen

Onderstaande stijlen zijn onze semi custom modellen. De stoffen en fittings van de stijlen staan vast, voor de rest kun je helemaal los gaan. In ons semi custom traject wordt de kleding pas gefabriceerd als jij de bestelling plaatst. Het voordeel hiervan is dat je daardoor veel meer vrijheid hebt dan bij kleding die uit voorraad komt. Omdat de kleding nog in elkaar gezet moet worden kun je kiezen voor bewerkingen die niet mogelijk zijn bij kleding uit voorraad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan all-over prints, prints aan de binnenkant van de capuchon of op de front pocket en luxe trimmings zoals geweven tapes op de mouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze kledingspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Aeden Tee
EL001-Regular fit

Minelli Tee
EL002-Regular fit

Dali Tee
EL003-Loose fit

Swamp Tee
EL004-Oversized fit

College Polo
EL0005-Regular fit

Collager Polo Women
EL006-Regular fit

Ridley Crewneck Sweat
EL007-Regular fit

Oliver Oversized Sweat
EL010-Oversized fit

Benoit Hoodie
EL008-Regular fit

Jasper Zipped Hoodie
EL009-Regular fit

Ottan Oversized Hoodie
EL011-Oversized fit

Street Training Jacket
EL014-Regular fit

Steady Training Pants
EL014-Regular fit

Barak Sweat Pants
EL013-Regular fit

Strata Training Shorts
EL016-Regular fit

Marc Sweat shorts
EL0012-Regular fit

SEMI CUSTOM COLLECTIE

Bepaal zelf de exacte kleur van de kleding

Een groot voordeel van ons semi custom traject is dat je zelf kunt bepalen wat de exacte kleur wordt van de kleding. Dit is met name geschikt voor kleding voor bedrijfskleding, waarbij de kleur precies overeen moet komen met de PANTONE® kleur van de huisstijl.

kleding bewerkingen

Private Label: Semi CustomDecoratiemogelijkheden

Wij zijn experts in de kledingbranche dankzij onze passie en jarenlange ervaring. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste druk- en borduurtechnieken en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om kleding uniek te maken. Of het nu gaat om labels, patches, batches of luxe trimmings als tapes en op maat gemaakte hood cords, bij ons vind je decoratieve bewerkingen die je nergens anders vindt. Klik op de knop voor meer informatie over onze technieken.

Bekijk alle technieken >

Eigen kleuren

Bedrukken

HD Bedrukken

Borduren

3D Borduren

Embossing

DTG Full color

DTF Transfer

Woven patches

Embroided patches

lederen kledinglabels

Leather patches

Silicon patches

Eigen koorden

Tapes met logo

kledinglabels

Labels met logo

Hangtags met logo

Silicon hangtags

Verpakkingen

KLEDINGPRODUCTIE

Ik wil kleding in eigen kleuren laten produceren

Ik wil graag een afspraak maken in de showroom

Extra services

Alles onder één dak, wel zo handig

EIGENLABEL maakt het jou gemakkelijk door, naast kledingproductie, diverse extra services aan te bieden. Je kunt een afspraak maken met één van onze specialisten in onze 140m2 grote showroom vol inspiratie en ideeën. Onze in-house design studio met professionele ontwerpers kan je helpen je ideeën uit te werken, zelfs als je geen ervaring hebt met grafische programma's. Onze deskundige naaiateliers kunnen alle confectiewerkzaamheden verrichten, van het bevestigen van labels tot complexere taken zoals cut & sew. Voor een professionele afwerking kun je kiezen voor luxe hangtags en verpakkingen, die wij van hoge kwaliteit aanbieden.

Designstudio

Onze professionele ontwerpers, gevestigd in onze in-house design studio, zijn specialisten in het omzetten van jouw ideeën in een grafisch concept. Als je zelf geen ervaring hebt met tekenprogramma’s, staan zij klaar om je te verrassen met fantastische ontwerpen.

Omlabelen

Onze service voor het vervangen van labels maakt gebruik van onze interne naaiateliers. Hierdoor kunnen we uw kleding snel en efficiënt voorzien van een nieuw label, of het nu om een herbranding of het toevoegen van een andere maat gaat. Wij zorgen ervoor dat de vervanging soepel verloopt.

Ompakservice

Wij verpakken partijen kleding snel en efficiënt met onze inpakservice. Of het nu gaat om het ompakken of inpakken van kleding in polybags, het toevoegen van barcodestickers of het plaatsen van producten in dozen, wij zorgen ervoor dat je producten professioneel verpakt worden.

Fotografie

Ben je van plan je geproduceerde kleding ook online te verkopen? Dan is mooie productfotografie de basis voor een geweldige webshop. Wij bieden productfotografie en fotoshoots met professionele modellen aan, zodat je kleding op de best mogelijke manier wordt weergegeven aan je klanten.