TEXTIELDRUKKERIJ

Textiel bedrukken
Amsterdam

Leverbaar vanaf 25 stuks

  • Alle druktechnieken
  • Textiel van hoge kwaliteit
  • Gratis digitale sample
  • Groot assortiment

Textiel laten bedrukken

Alle soorten textiel bedrukken

Bij EIGENLABEL zijn we trots op onze expertise in hoogwaardige textielbedrukkingen voor diverse soorten kleding. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, hoodies, jassen, sportkleding, bedrijfskleding of zelfs tassen, wij kunnen elk kledingstuk bedrukken met jouw unieke ontwerp.

Ons assortiment omvat een ruime selectie van kleding van de beste kwaliteit en bekende merken, zodat we kunnen zorgen dat jouw bedrukte kleding niet alleen fantastisch uitziet, maar ook comfortabel is om te dragen.

We bieden verschillende druktechnieken aan, zoals zeefdruk, borduurwerk, transferdruk en direct-to-garment printing, om ervoor te zorgen dat we jouw ontwerp op de best mogelijke manier kunnen overbrengen.

Ons team van experts werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat je bedrukking perfect past bij het textiel van jouw keuze. Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

DECORATIEVE TECHNIEKEN

De mogelijkheden voor je textiel

zeefdruk

Zeefdruk

HIerbij wordt elke kleur apart bedrukt. Het resultaat is een slijtvaste print die er wassen nog steeds geweldig uitziet.

borduren

Borduren

Borduren is een zeer mooie, luxe en duurzame oplossing om je custom textiel een unieke uitstraling te geven.

transferdruk plotten

Transfers (DTF)

Transferdruk is geschikt voor lage aantallen. Bijvoorbeeld cijfers en/of namen op sportkleding.

dtg printing on demand

Fullcolor (DTG)

DTG is een techniek waarbij er direct op het textiel geprint wordt. Geschikt voor full color en lage aantallen.

kledinglabels textiellabels

Woven labels

Om je textiel uniek te maken, kun je gebruik maken van kledinglabels met eigen ontwerp op je kleding.

hangtags kleding

Hangtags

Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

patches badges

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling.

kleding verpakken

Verpakkingen

Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan voor het verpakken van je textiel.

Het process

Van ontwerp tot product
design briefing

Stuur ons je logo of ander digitaal artwork en ons verkoopteam zal op basis van de door jou gekozen bewerkingstechnieken en kledingsoort een scherpe offerte voor je opstellen.

DIGTALE Proef

Ons ontwerpteam creëert een digitaal voorbeeld van je logo en wensen. Pas wanneer jij volledig tevreden bent met de sample, wordt alles doorgegeven aan ons productieteam.

Het Product

Ons professioneel productieteam zorgt voor een vlotte productie, waarbij alles volgens het digitale sample wordt vervaardigd en de kwaliteit van je kleding perfect wordt gewaarborgd.