Bedrijfskleding op maat


Bedrijfskleding produceren? Wij begrijpen dat bedrijfskleding op maat erg belangrijk is. Het draagt namelijk bij aan de merkbekendheid van een bedrijf. Daarnaast zorg je ervoor dat je bedrijf eenheid en verbondenheid uitstraalt. De bedrijfskleding is niet alleen een versterking van je merk maar het dient ook als bescherming voor je medewerkers. Wij hebben heel veel verschillende mogelijkheden, waarbij comfort en kwaliteit voor ons erg belangrijk zijn. Heb je bedrijfskleding op maat nodig? Of kleding voor in een winkel of in de horeca? Wij regelen het allemaal voor je in de gewenste huisstijl. Van lage aantallen tot grote producties. Lees hier alle mogelijkheden.

het visitekaartje van jouw bedrijf

Bedrijfskleding ofcorporate fashion


Bedrijfskleding is de uitstraling van elk bedrijf. Wij noemen we dit liever corporate fashion, omdat wij net een stap verder gaan in het bedenken, ontwerpen en produceren van bedrijfskleding. Marketingtechnisch is er natuurlijk geen betere reclame als dat het personeel of fans van je bedrijf met jouw kleding willen lopen. Natuurlijk leveren wij standaard bedrijfskleding voor allerlei soorten beroepen, zoals de horeca en de bouw. Doordat wij er andere decoratieve bewerkingen op los laten dan normaal zorgt dit voor een totaal andere uitstraling. Denk hierbij aan bedrijfskleding met logo of bedrukking. Eigen Label zorgt dus voor gepersonaliseerde werkkleding voor ieder bedrijf in iedere sector! Deze corporate bedrijfskleding wordt op maat gemaakt voor dames en heren.

bedrijfskleding bedrukken met logo
bedrijfskleding laten maken
het visitekaartje van jouw bedrijf

Voordelen vancorporate fashion


 • Lage aantallen al vanaf 25 stuks per model/kleur
 • Korte productie tijd
 • Makkelijk na te bestellen
 • Unieke bewerkingen
 • Bijdrage aan merkbekendheid
 • Straalt eenheid en verbondenheid uit
 • Zorgt voor bescherming en veiligheid
het visitekaartje van jouw bedrijf

voordelen vancorporate fashion


 • Lage aantallen al vanaf 25 stuks per model/kleur
 • Korte productie tijd
 • Makkelijk na te bestellen
 • Unieke bewerkingen
bedrijfskleding laten maken
bedrijfsuitstraling is erg belangrijk
IS jouw bedrijf klaar voor corporate fashion?
Vraag een offerte aan
goed om te weten bij het maken van werkkleding

werkkleding met eigen logo
Bedrijfskleding uit voorraad

Wij leveren een groot assortiment bedrijfskleding wat wij uit voorraad kunnen leveren. Of je nu op zoek bent naar werkbroeken en overalls of schorten en polo’s. Compleet uitgevoerd met eigen bedrijfslogo.

horecakleding laten maken bedrukken logo
Food en Horeca kleding

Voor de horeca sector leveren wij hoge kwaliteit kleding compleet bedrukt of geborduurd in eigen huisstijl. Van blouses en polo’s tot truien, koksbuizen tot speciale werkbroeken. Alles is leverbaar vanaf kleine aantallen.

werkkleding laten maken
Kleding voor Evenementen

Ook voor jouw event of evenement kunnen wij de totale aankleding verzorgen. Van kleding voor de crew tot aan de alle soorten merchandise. Dit natuurlijk volledig in lijn van de huisstijl van de klant.

Catalogi van onze leveranciers


DASSY

DASSY professional workwear is meer dan alleen maar een label op een kledingstuk. Daarom engageert DASSY zich om werkkledij te vervaardigen op een sociaal verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier en om een ethische en ecologische gedragscode te hanteren bij het voldoen aan de behoeften van onze wereldwijde klanten, werknemers en gemeenschappen.

BEKIJK DE DASSY COLLECTIE

le nouveau chef

Le Nouveau Chef staat niet alleen bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen, maar is ook vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Lees meer over onze geschiedenis en onze passie. Bekijk ook hoe wij met onze Green Choice collectie ons steentje bijdragen aan een groenere, duurzame wereld.

BEKIJK DE le nouveau chef COLLECTIE

EIGENLABEL 

EIGENLABEL heeft ook zelf een ruim assortiment aan kleding voor een tal van beroepen. Denk bijvoorbeeld aan kelners, schilders, kappers, koks en medisch personeel. Voor elke beroepsgroep leveren we kleding in uitgebreide maatbogen en kleuren. Daarnaast kunnen we alle kleding voorzien van logo's, beeldmerken of andere slogans.

BEKIJK DE eigenlabel COLLECTIE
grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textielvoor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textielvoor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties