Sokken

Sokken maken die opvallen?

Bij EIGENLABEL zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van sokken met de hoogste kwaliteit druktechnieken. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte bedrukte sokken voor je bedrijf, evenement of voor je kledinglijn, wij zijn je graag van dienst.

Onze geavanceerde drukkerij biedt een scala aan opties, waaronder DTG, DTF, zeefdruk, transfers, en zelfs 3D-borduringen om je sokken naar een hoger niveau te tillen. Met deze technieken kunnen we elk ontwerp, logo of patroon nauwkeurig op je sokken aanbrengen, met levendige kleuren en duurzame resultaten.

  • Vanaf 250 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Diverse materialen
  • In veel kleuren beschikbaar
OFFERTE AANVRAGEN?
sokken bedrukken
eigen label showroom

Precies de sokken maken die jij wilt

Bij ons kledingproductiebedrijf geloven we dat je sokken meer kunnen zijn dan alleen maar een functioneel kledingstuk. Ze kunnen een statement maken, je merk vertegenwoordigen, of gewoon een persoonlijke stijl uitdrukken. Daarom bieden we een uitgebreide custom sokken productie service aan.

Of je nu op zoek bent naar opvallende bedrukte sokken voor je bedrijfsevenement of subtiele, gepersonaliseerde sokken voor je bruiloftsgasten, wij hebben de expertise om aan al je wensen te voldoen. Onze vakmensen beheersen diverse technieken, waaronder DTG, DTF, zeefdruk, transfers, normale borduringen en zelfs 3D-borduringen, om je sokken precies zo te maken als jij ze wilt hebben.

Laat je sokken spreken en maak een blijvende indruk. Ontdek de mogelijkheden van custom sokken productie bij ons en geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Kies voor unieke stijl, kies voor EIGENLABEL.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je sokken een extra luxe uitstraling met mooie verpakkingen en hangtags. Onze labels en verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom sokken bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Ons productieproces voor sokken stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen. Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags.

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je van de sokken. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de sokken nu bij ons lokaal wordt gemaakt, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om te zorgen dat alle sokken precies worden gemaakt zoals in het digitale voorbeeld.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

OFFERTE AANVRAGEN?