Sokken

Sokken maken die opvallen?

Voor veel merken is het doel om een belangrijk onderdeel te zijn van de levens van mensen. Een geweldige manier om dit te bereiken is door unieke sokken te maken die men ook echt graag dragen. EIGENLABEL is specialist op dit gebied. Dus als je op zoek bent naar meer dan een saai logo op een standaard sok, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken sokken in elke kwaliteit, pasvorm en materiaal. Ook bieden we vrijwel elke druk- en borduurtechnieken aan. Ben je benieuwd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan je graag te woord.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • Diverse materialen
  • In veel kleuren beschikbaar
OFFERTE AANVRAGEN?
sokken bedrukken
eigen label showroom

Precies de sokken maken die jij wilt

EIGENLABEL biedt je de mogelijkheid om precies de sokken te krijgen die je wilt. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, materialen en decoratiemogelijkheden die je nergens anders vindt. Indien gewenst kun je zelfs verpakkingen en hangtags toevoegen met je eigen ontwerp of bedrijfslogo. Dus of je nu hoogwaardige sokken nodig hebt voor je eigen kledingmerk of merchandise voor een evenement, wij zorgen ervoor dat alles altijd soepel verloopt.

Een afspraak maken in onze showroom? Dat is mogelijk! We hebben een showroom van 140m2 vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om langs te komen.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je sokken een extra luxe uitstraling met mooie verpakkingen en hangtags. Onze labels en verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom mutsen bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Ons productieproces stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Showroom afspraak maken?

Dat is mogelijk. We hebben een 140m2 showroom vol met stijlen, voorbeelden en inspiratie. Vraag een offerte aan en maak daarna een afspraak om bij ons langs te komen.

OFFERTE AANVRAGEN?