Eigen kledinglijn

Eigen kledinglijn starten? Wij verzorgen complete kledinglijnen voor merken, modelabels, particulieren en bedrijven. Wij ontwikkelen voor beginnende labels tot bekende fashion merken. Eigenlabel.nl zorgt ervoor dat jouw gewenste ‘look en feel’ tot uitdrukking komt op de zorgvuldig geselecteerde kledingstukken. Van basic items tot super trendy mode styles. Dit is jouw visitekaartje richting jouw nieuwe groep fans. En de productieaantallen? Die hoeven echt niet spectaculair hoog te zijn om iets voor jezelf te kunnen realiseren!

Eigen sport kledinglijn

Wij produceren professionele sportkleding afgestemd voor maximale prestaties voor iedereen met een sportief hart. Onze kleding is lichtgewicht, ademend en comfortabel. Onze sportkleding kan vaak worden uitgerust met diverse reflectoren en is ook verkrijgbaar in opvallende kleuren. Ook voor sportevents ben je bij ons aan het goede adres: wij leveren functionele sportkleding voor elk event, voorzien van uw merk, naam of boodschap. Zowel in kleine als in grote aantallen.

Promotionele kledinglijn

Wij laten onze klanten er schitterend uitzien tijdens promotionele activiteiten. Omdat uitzonderlijke gebeurtenissen uitzonderlijke outfits vereisen: met onze op maat gemaakte promotionele kleding, zal je merk het perfecte figuur op beurzen, events en roadshows slaan. Geïnteresseerd in nieuwe outfits voor jou en jouw team voor een zakelijke afspraak, een jubileum of een evenement? Praat met ons – we zullen de perfecte outfit voor elke gelegenheid en voor elk thema voor je samenstellen, en dat is er gegarandeerd een die aandacht trekt!

 • Ontwerp

  Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het creëren van leuke en commerciële merchandise en helpen je graag een coole lijn voor jouw groep of band samen te stellen.

 •     Assortiment & planning

  Een goeie planning en voorbereiding is een vereiste voor jouw band. Wij helpen je graag een commercieel plan te maken, om daarmee jouw fans te kunnen bedienen.

 •     Opslag & distributie

  Opslag is natuurlijk altijd een moeilijk punt. Eigenlabel.nl heeft genoeg ruimte om al jouw merchandise te stallen en voor elke gig de afgesproken hoeveelheid in dozen te stoppen. Ook signaleren wij wanneer het verstandig is om nieuwe producties te starten.

 •     Event voorbereiding

  Eigenlabel.nl kan je van het begin tot eind helpen met de voorbereiding van je evenement. Productontwikkeling, design en productie, wij leveren complete  eigen kledinglijnen, klaar voor verkoop. Zie ook eigen kledinglijnen

 •     E-commerce

  Uiteraard kunnen wij helpen met het maken van een professioneel verkoopplan en het opzetten van een degelijke webshop.

Enthousiast geworden en zou je eigenlabel.nl willen inschakelen voor jouw kledinglijn? Of heb je misschien ideeën voor een soort samenwerking samen met ons? Bel +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Neem contact met ons op

Eigen Label nieuws ontvangen?
Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief vol met updates, informatie en speciale aanbiedingen.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Bij inschrijving ga ik akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×