Inpakken

Heb je een grote hoeveelheid kleding die je wilt inpakken? Wij nemen het werk uit handen. Ieder artikel verpakken we apart in een polybag. Kleine of grote oplages zijn voor ons geen probleem. 

Ompakken

Heb je een partij kleding of andere goederen verkocht maar zijn er andere verpakkingswensen dan die waarop het nu verpakt is? Wij kunnen deze partij vakkundig en snel op elke gewenste manier ompakken en voorzien van de juiste hangtags en barcodes e.d. Hierbij kun je rekenen op korte levertijden en scherpe prijzen.

Verpakkingen

Jouw producten in op maat gemaakte verpakkingen? Eigen Label levert verpakkingen in alle soorten en maten. Van polybags tot barcodes en hangtags: alles is mogelijk. Wil je liever een custom made verpakking of hangtags voor jouw product? Onze designafdeling neemt alles uit handen. We ontwerpen de producten in de gewenste huisstijl. Herkenbaar als merk en opvallend tussen andere labels.

inpakken ompakken kleding

 

Enthousiast geworden en wil je Eigen Label inschakelen voor de in- en verpakservice van jouw producten? Bel +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Neem contact met ons op