Dé textieldrukkerij van Nederland

Madspecials Textieldrukkerij

De toonaangevende textieldrukkerij opgericht in 2018 door gepassioneerde vakman Milosj de Groot. Met internationale erkenning voor zijn speciale technieken, is Milosj een derde generatie zeefdrukker met meer dan 40 jaar ervaring. Zijn schat aan kennis over inkten, technieken en textiel maakt elk product speciaal en onderscheidend. MADSPECIALS’ creatieve benadering en “outside of the box” denken zorgen voor unieke en opvallende ontwerpen. Of je nu een klein aantal T-shirts of een grote oplage voor je bedrijf nodig hebt, wij garanderen een vlekkeloos proces en hoogwaardige kwaliteit die je niet snel bij andere textieldrukkerijen vindt.

t-shirts bedrukken amsterdam eigen label

DE gouden combinatie

Samenwerking met EIGENLABEL

Ontdek de krachtige samenwerking tussen EIGENLABEL en MADSPECIALS! Als toonaangevende textielbedrijven bundelen we onze expertise om uniek textieldrukwerk te leveren dat al je verwachtingen overtreft. Met een scala aan mogelijkheden creëren we op maat gemaakte ontwerpen die we perfect laten aansluiten op jouw visie. Met trots kunnen we zeggen dat we de beste drukkerij van Nederland zijn, met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige en unieke druktechnieken.

Of het nu gaat om kleine oplages of grootschalige projecten, onze samenwerking staat garant voor een naadloos proces en verbluffende resultaten. Ervaar het verschil van EIGENLABEL x MADSPECIALS en neem vandaag nog contact op, we vertellen je graag meer.

Vraag een offerte aan

TEXTIELDRUK

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan