custom boxershorts laten maken
Producten

custom boxershorts maken


Verkrijgbaar vanaf €4,50 p/s

  • Diverse decoratieve bewerkingen mogelijk
  • Ook verkrijgbaar in organisch katoen
  • Leverbaar vanaf 250 stuks per kleur/model
Gratis offerte ontvangen
Kies de boxershorts die aansluiten op je wensen

Custom boxershorts in alle kleuren, maten en materialen


Kies de juiste boxershorts

Als je eigen boxershorts wilt laten produceren, begin je met een keuze in model te maken. Vervolgens bepaal je welke stof en pasvorm gewenst is. Door ons uitgebreide assortiment is bij EIGENLABEL vrijwel elk model, pasvorm en materiaal te verkrijgen. Daarna wordt er bepaald welke decoratieve techniek er gebruikt moet worden voor het aanbrengen van je logo of artwork. Ook hierin is een ruime keuze zoals bijvoorbeeld: zeefdruk, borduring, transfers of badges. Als finishing touch kunnen wij je boxershorts voorzien van een eigen label, hangtag en verpakking.

Om het jou makkelijk te maken geven wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom om alles te komen bekijken, voelen en passen voordat je je uiteindelijke keuze kunt maken. Om een afspraak in te laten plannen in onze showroom bel je 085 48 35 806 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de pagina. We staan je graag te woord!

showroom eigen label diemen
Decoratieve bewerkingen

ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR JE BOXERSHORTS


zeefdruk

zeefdruk

Bij zeefdruk wordt elke kleur apart gedrukt. Het resultaat is een slijtvaste print die er na vele malen wassen nog steeds mooi uitziet.

borduren

borduren

Borduren is een zeer mooie, luxe en duurzame oplossing om je eigen boxershorts een unieke uitstraling te geven.

transferdruk plotten

transfereren

Transferdruk is geschikt voor lage aantallen en bedrukkingen met veel variatie. Bijvoorbeeld rugnummers en/of namen op sportkleding.

dtg printing on demand

Fullcolor (DTG)

DTG is een techniek waarbij er direct op de boxers geprint wordt. Geschikt voor full color en lage aantallen.

kledinglabels textiellabels

GEWEVEN Labels

Om je custom boxershorts te onderscheiden en een eigen identiteit te geven, kun je gebruik maken van labels op je product.

hangtags kleding

Hangtags

Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

patches badges

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling.

kleding verpakken

Verpakkingen

Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan voor het verpakken van je boxershorts.

Ons proces

Hoe maken wij jouw boxershorts


logog eigen label clothing customizers

Stuur ons jouw logo of ander digitaal artwork. Aan de hand van de door jou gekozen bewerkingstechniek (zeefdruk, borduring of DTG) en boxershorts maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

custom boxershorts sokken maken

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sample van je custom boxershorts zetten we alles door naar ons productieteam.

boxershorts produceren

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw boxershorts perfect in orde is.

custom boxershorts sokken maken

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de boxershorts zetten we alles door naar ons productieteam.

logog eigen label clothing customizers

Stuur ons je logo en/of ander gewenst digitaal artwork voor de boxershorts. Aan de hand van de gekozen boxer en het artwork maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

boxershorts produceren

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw boxershorts perfect in orde is.

Ontvang een gratis offerte

Enthousiast geworden?

Vraag een gratis offerte aan
Testimonials

Wat onze klanten zeggen:


Palm Amsterdam

“Wij waren al een flinke tijd opzoek naar de juiste kledingproducent die kon bijdragen aan het doel dat Palm Amsterdam voor ogen heeft; een lijn van hoodies, sweaters en T-shirts, gemaakt van bio-katoen. En hier kwam EIGENLABEL in beeld. Bij hun is duurzaamheid onlosmakelijk verbonden met alles wat ze doen.”

www.palmamsterdam.nl

kleding produceren palm
kleding laten maken

UnknownArmy

“Unknownarmy staat voor eersteklas materialen, een onmiskenbare stijl en innovatieve technieken voor decoratie en functionaliteit. Dit is streetwear die klaar is voor de straat. EIGENLABEL heeft vanaf dag één creatief meegedacht en ons voorzien van expertise op het gebied van alle decoratie mogelijkheden.”

www.unknownarmy.com

NEEM CONTACT MET ONS OP


Meer informatie over onze services, heb je een vraag over een order, of wil je een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in!

LOCATIE:
EIGENLABEL BV
Verrijn Stuartweg 11C,
1112 AW Diemen

BEREIKBAAR VAN:
Maandag t/m Vrijdag
09.00 – 17.00 uur
085 48 35 806

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA: