Teamshirts

Teamshirts bedrukken

Welkom bij EIGENLABEL, dé expert in teamshirts bedrukken en andere textieldrukoplossingen! Als toonaangevend kledingproductiebedrijf met onze eigen moderne textieldrukkerij, bieden we je ongeëvenaarde mogelijkheden om jouw teamkleding te personaliseren en op maat te maken. Of je nu een sportteam, bedrijf, school of evenement vertegenwoordigt, wij staan garant voor hoogwaardige, op maat gemaakte teamshirts die je team onderscheiden van de rest.

Onze jarenlange ervaring in de textielindustrie stelt ons in staat om de meest geavanceerde druktechnologieën te gebruiken, variërend van zeefdruk tot digitale druk, om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen. We begrijpen dat elk team uniek is, daarom bieden we een uitgebreid scala aan stijlen, kleuren en materialen om uit te kiezen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.

  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 90 kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
  • Optioneel met labels en hangtags
OFFERTE AANVRAGEN?
sportshirts bedrukken
eigen label showroom

Teamshirts op maat gemaakt.

Bij EIGENLABEL streven we naar perfectie in teamshirts bedrukken. Onze focus op kwaliteit, precisie en klanttevredenheid heeft ons een uitstekende reputatie in de industrie opgeleverd. We begrijpen het belang van duurzaamheid en comfort, daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en inkten die lang meegaan en comfortabel zijn om te dragen, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu al een ontwerp hebt of hulp nodig hebt bij het creëren van een uniek design voor je teamshirts, we zijn er om je te begeleiden door het hele proces. Bij EIGENLABEL gaat teamshirts bedrukken verder dan alleen textiel; het is een manier om je teamidentiteit te versterken en een blijvende indruk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw teamshirts kunnen transformeren in opvallende, op maat gemaakte sportkleding.

Decoratietechnieken

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je teamshirts een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je gepersonaliseerde teamshirts bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Cut & sew

Cut and sew is een productieproces waarbij stof op maat wordt geknipt en vervolgens op een naaimachine wordt genaaid om een gewenst kledingstuk te maken.

Garment dyeing

Een speciale techniek om je teamshirts echt uniek te maken is dyeing. Wij bieden verschillende dyeing technieken aan. Denk aan tie dyeing, spray dyeing en dip dyeing.

Fotografie

Wij bieden productfotografie en fotoshoots met modellen aan. Hierdoor worden je teamshirts op de best mogelijke manier getoond.

Teamshirts maken, het proces

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen.

Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags. Daarnaast denken we graag mee over de positionering van jouw fashionbrand

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze grafische afdeling een digitaal sample voor je. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies wordt gemaakt zoals in de digitale sample.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de bestelling voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan het eindproduct worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres.

Graag een keer langskomen?

Dat kan zeker. Wij hebben een showroom van 140m2, vol met voorbeelden en inspiratie.

OFFERTE AANVRAGEN?