sokken produceren
Producten

Sokken produceren


Verkrijgbaar vanaf €2,95 p/s

  • Diverse decoratieve bewerkingen mogelijk
  • Ook verkrijgbaar in organisch katoen
  • Leverbaar vanaf 250 stuks per kleur/model
Gratis offerte ontvangen
KIES DE SOKKEN DIE AANSLUITEN OP JE WENSEN

SOKKEN IN ALLE KLEUREN, MATEN EN MATERIALEN


Kies de juiste sokken

Custom sokken produceren is super simpel bij EIGENLABEL. Je begint met een keuze in model te maken: heren, dames, kinder of unisex sokken. Hierna bepaal je welk materiaal gewenst is. Door onze brede collectie is bij EIGENLABEL vrijwel elk model, pasvorm en materiaal te verkrijgen. Daarna wordt er bepaald welke decoratieve techniek er gebruikt moet worden voor de sokken. Ook hierin is een ruime keuze. Als finishing touch kunnen wij je custom sokken voorzien van een label, hangtag en verpakking.

Om het jou makkelijk te maken geven wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom om alles te komen bekijken, voelen en passen voordat je je uiteindelijke keuze kunt maken. Om een afspraak in te laten plannen in onze showroom bel je 085 48 35 806 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina.

showroom eigen label diemen
Ontvang een gratis offerte

EXTRA MOGELIJKHEDEN VOOR JE SOKKEN

kledinglabels textiellabels

GEWEVEN Labels

Om je sokken te onderscheiden en een eigen identiteit te geven, kun je gebruik maken van labels op je product. Een kledinglabel met je eigen logo maakt je sokken een stuk professioneler.

hangtags kleding

Hangtags

Hangtags met je logo zijn de finishing touch van je sokken. Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

badges patches emblemen

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling. Deze badges zijn in elk formaat, vorm te produceren.

kleding verpakken

Verpakkingen

Een verpakking voor je sokken is bijna een must. Het is de eerste stap in de marketing van je sokken. Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan.

Ons proces

Hoe produceren wij jouw sokken

Stuur ons jouw logo of ander digitaal artwork. Aan de hand van de door jou gekozen bewerkingstechnieken en type sokken maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

custom boxershorts sokken maken

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sokken zetten we alles door naar ons productieteam.

custom sokken produceren

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw sokken perfect in orde is.

custom boxershorts sokken maken

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sokken zetten we alles door naar ons productieteam.

Stuur ons je logo en/of ander gewenst digitaal artwork voor de custom sokken. Aan de hand van de gekozen sokken en het artwork maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

custom sokken produceren

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van je sokken 100% goed is.

Ontvang een gratis offerte

Enthousiast geworden?

Vraag een gratis offerte aan
Testimonials

Wat onze klanten zeggen:

Palm Amsterdam

“Wij waren al een flinke tijd opzoek naar de juiste kledingproducent die kon bijdragen aan het doel dat Palm Amsterdam voor ogen heeft; een lijn van hoodies en T-shirts, gemaakt van bio-katoen. En hier kwam EIGENLABEL in beeld. Bij hun is duurzaamheid onlosmakelijk verbonden met alles wat ze doen.”

www.palmamsterdam.nl

boxershorts laten maken
custom t-shirts laten maken

UnknownArmy

“Unknownarmy staat voor eersteklas materialen, een onmiskenbare stijl en innovatieve technieken voor decoratie en functionaliteit. Dit is streetwear die klaar is voor de straat. EIGENLABEL heeft vanaf dag één creatief meegedacht en ons voorzien van expertise op het gebied van alle decoratie mogelijkheden.”

www.unknownarmy.com

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op