Kleding voor winkels en webshops

Kledingleverancier

Ben je op zoek naar een betrouwbare kledingleverancier voor jouw winkel of webshop? Vaak wordt gedacht dat het inkopen bij een groothandel de voordeligste optie is. Echter, wist je dat het vaak kostenefficiënter is om je eigen kleding te laten produceren?

Bij het inkopen van kleding bij een groothandel betaal je niet alleen voor materiaal en arbeidskosten, maar ook voor marketing, verpakking, transport en de winstmarge van zowel de groothandel als het kledingmerk. Door te kiezen voor het laten maken van je eigen kleding, kun je deze extra kosten vermijden en uitsluitend betalen voor materiaal en arbeidsuren. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om kleding te laten produceren die perfect aansluit op de behoeften van jouw winkel of webshop.

Als toonaangevende kledingleverancier bieden wij een uitgebreide service. Wij ontwerpen en produceren allerlei soorten kleding, variërend van basics tot trendy streetwear en alles daartussenin. Ons doel is om kleding te leveren die exact aan jouw wensen voldoet, zowel qua pasvorm, stof, kleur als eigen kledinglabels.

Met onze volledige controle over het productieproces en de arbeidsomstandigheden, dat plaatsvindt in Nederland, waarborgen we niet alleen hoogwaardige kleding, maar ook duurzame en ethisch verantwoorde kledingproductie. Overweeg daarom om jouw eigen kleding bij ons te laten maken in plaats van in te kopen bij een groothandel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je verrassen door onze concurrerende prijzen. We staan klaar om jouw visie tot leven te brengen!

OFFERTE AANVRAGEN?
kledingleverancier
eigen label showroom

Kleding in elke gewenste stof en pasvorm

Ontdek de voordelen van samenwerken met een ervaren kledingleverancier! In plaats van traditioneel inkopen bij een groothandel, overweeg de mogelijkheid om je eigen kledinglijn te laten produceren.

Als gespecialiseerde kledingleverancier staan wij garant voor een naadloze integratie van jouw visie in elk kledingstuk. Van basisstukken tot trendy fashion – wij ontwerpen en produceren volgens jouw specificaties.

Kiezen voor onze diensten betekent niet alleen flexibiliteit in design, maar ook volledige controle over duurzaamheid en ethische productie. Onze kleding wordt in Nederland vervaardigd, waardoor we het gehele proces en de arbeidsomstandigheden nauwlettend kunnen monitoren.

Decoratiemogelijkheden

Kies uit diverse druk- en borduurtechnieken om je ontwerp zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Zelfs patches en badges behoren tot de mogelijkheden.

Meer over technieken

Labels en hangtags

Geef je truien een extra luxe uitstraling met geweven labels en hangtags. Onze labels en hangtags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Meer over labels en hangtags

Verpakkingen

Om een goede en blijvende indruk achter te laten op de ontvanger van je custom truien bieden wij diverse opties aan voor mooie verpakkingen.

Meer over verpakkingen

Cut & sew

Cut and sew is een productieproces waarbij stof op maat wordt geknipt en vervolgens op een naaimachine wordt genaaid om een gewenst kledingstuk te maken.

Garment dyeing

Een speciale techniek om je truien echt uniek te maken is dyeing. Wij bieden verschillende dyeing technieken aan. Denk aan tie dyeing, spray dyeing en dip dyeing.

Fotografie

Wij bieden productfotografie en fotoshoots met modellen aan. Hierdoor worden je truien op de best mogelijke manier getoond.

Ons proces voor kledingproductie, stap voor stap.

Ontdek hoe ons productieproces werkt, stap voor stap. Onze zorgvuldig uitgewerkte methode zorgt ervoor dat elk product van hoge kwaliteit is en aan al uw behoeften voldoet. Laat ons u tonen hoe we unieke en superieure producten maken. Kies voor onze producten en ervaar het verschil!

Idee en design

Samen met ons designteam plannen we een meeting om te bespreken wat nodig is om de perfecte kleding voor jou te ontwerpen. Tijdens deze meeting zullen we rekening houden met aspecten zoals kleuren, bedrukking en eventuele labels of hangtags.

Digitaal sample

Aan de hand van jouw wensen maakt onze studio een digitaal sample voor je van de kleding. Op dit digitale sample staan alle specificaties, van kleuren tot afmetingen. Wij zetten alles pas door naar productie als jij tevreden bent over het digitale sample.

Productie

Tijdens de productie houden we scherp in de gaten dat alles soepel verloopt. Of de kleding nu bij ons lokaal wordt geproduceerd, of in één van onze fabrieken in het buitenland, wij zitten er bovenop om ervoor te zorgen dat alles precies naar wens wordt gemaakt.

Wij controleren alles zorgvuldig

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van de kleding voldoet aan de verwachtingen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. Tijdens deze controle zorgen we ervoor dat alles is gemaakt volgens de digitale sample en dat alles in perfecte staat is.

Eindproduct

Aan de kleding worden, indien gewenst, de laatste bewerkingen toegevoegd. Denk hierbij aan hangtags, verpakkingen, maatstickers en/of barcodes. Vervolgens wordt het textiel afgeleverd op het afgesproken adres. Wil je de bedrukte truien zelf ophalen? Geen enkel probleem, je bent van harte welkom.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.