custom caps

Producten

Custom Petten


Verkrijgbaar vanaf €6,50 p/s

  • Diverse decoratieve bewerkingen mogelijk
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen
  • Leverbaar vanaf 5 stuks per kleur/model
Gratis offerte ontvangen

Kies de petten die aansluiten op je wensen

Custom petten in alle kleuren, maten en materialen


Kies de juiste petten

Custom petten laten maken is super makkelijk bij EIGENLABEL. Je begint met een keuze in model te maken: heren, dames, kinder of unisex petten. Hierna bepaal je welk materiaal en fitting gewenst is. Door ons brede aanbod is bij EIGENLABEL vrijwel elk model, pasvorm en materiaal te verkrijgen. Daarna wordt er, samen met jou, bepaald welke decoratieve techniek er gebruikt moet worden voor het printen en/of drukken van je logo of artwork. Ook hierin is een ruime keuze, zoals: zeefdruk, borduren, transfers of badges. Als finishing touch kunnen wij je custom petten voorzien van kledinglabels, hangtags en verpakkingen.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken geven wij de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom om alles te komen bekijken, voelen en passen, voordat je een uiteindelijke keuze maakt. Om een afspraak in te laten plannen in onze showroom bel je 085 48 35 806 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

showroom eigen label diemen

Decoratieve bewerkingen

ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR JE PETTEN


zeefdruk

zeefdruk

Bij zeefdruk wordt elke kleur apart gedrukt. Het resultaat is een slijtvaste print die er na vele malen wassen nog steeds mooi uitziet.

borduren

borduren

Borduren is een zeer mooie, luxe en duurzame oplossing om je custom petten een unieke en rijke uitstraling te geven.

transferdruk plotten

transfereren

Transferdruk is geschikt voor lage aantallen en bedrukkingen met veel variatie. Bijvoorbeeld rugnummers en/of namen op sportkleding.

dtg printing on demand

Fullcolor (DTG)

DTG is een techniek waarbij er direct op de custom caps geprint wordt. Geschikt voor full color en lage aantallen.

kledinglabels textiellabels

Kledinglabels

Om je petten te onderscheiden en een eigen identiteit te geven, kun je gebruik maken van kledinglabels op je product.

hangtags kleding

Hangtags

Onze hangtags zijn in elke gewenst design, formaat en materiaal verkrijgbaar. Denk hierbij aan karton, plastic, hout en leer.

patches badges

Badges

Een beeldmerk of logo op een geborduurde badge is een mooie en duurzame oplossing en geeft meteen een luxe uitstraling.

kleding verpakken

Verpakkingen

Om een blijvende indruk achter te laten op je klanten bieden wij verschillende opties aan voor het verpakken van je caps.

Ons proces

Hoe maken wij jouw petten

Stuur ons jouw logo of ander digitaal artwork. Aan de hand van de door jou gekozen bewerkingstechniek (zeefdruk, borduring of DTG) en sportshirt maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sample zetten we alles door naar ons productieteam.

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw caps perfect in orde is.

Ons ontwerpteam maakt van je logo en wensen een digitale sample. Pas als jij helemaal tevreden bent over de sample zetten we alles door naar ons productieteam.

Stuur ons je logo en/of ander gewenst digitaal artwork voor de hoodies. Aan de hand van de gekozen caps en het artwork maakt ons verkoopteam een scherpe offerte voor je.

Ons productieteam zal er voor zorgdragen dat de productie soepel verloopt, alles volgens de digitale worksheet wordt gemaakt en de kwaliteit van jouw caps perfect in orde is.

Ontvang een gratis offerte

Een offerte aanvragen voor custom petten?

Vraag een gratis offerte aan

Testimonials

Wat onze klanten zeggen:


Palm Amsterdam

“Palm Amsterdam was al geruime tijd op zoek naar een kledingproducent die kon bijdragen aan het doel dat wij voor ogen hebben: een lijn van hoodies, sweaters en T-shirts, gemaakt van bio-katoen. En hier kwam EIGENLABEL in beeld. Bij hun is duurzaamheid onlosmakelijk verbonden met alles wat ze doen.

palm amsterdam duurzame kledinglijn
unknown army kledinglijn

UnknownArmy

“Unknownarmy staat voor eersteklas materialen, een onmiskenbare stijl en innovatieve technieken voor decoratie en functionaliteit. Dit is streetwear die klaar is voor de straat. EIGENLABEL heeft vanaf dag één creatief meegedacht en ons voorzien van expertise op het gebied van alle decoratie mogelijkheden.”