King of the Pierebad

King of the Pierebad is een kledingmerk voor de moderne man. Eén die het leven wel serieus neemt, maar zichzelf niet zo erg. Een man vol zelfvertrouwen, maar zonder hoogmoed. Een man die van het goede in het leven wil genieten, maar ook begrijpt dat je alleen de koning van je eigen Pierebad kan zijn.

Samenvatting bewerkingen

king of the pierebad korte broek

King of the Pierebad X EIGENLABEL

‘Ik weet het nog goed; mijn oudste zoon was 3 jaar oud en kon zichzelf al redelijk redden in het diepere zwembad. Maar eigenlijk durfde hij dit niet echt. Ik zag dit aan hem maar zei niets tegen hem. Wel zei ik het tegen m’n vrouw die naast me stond. Vervolgens ging onze jongen naar het pierebadje van het zwembad en daar ging hij (temidden van de kleinere peuters en baby’s) helemaal los. Hier durfde hij alles. Ik wees mijn vrouw hierop en zei: ‘Kijk! Nou gaat hij wel de king of the pierebad uithangen!

De term king of the pierebad was geboren. Wij gebruiken het in ons gezin regelmatig voor allerlei gebeurtenissen en situaties waarin iemand dapper doet met niets of weinig. Een soort ‘in het land der blinden is één oog koning.’