Unknown Army

No king’s reign is guaranteed. Someone is always coming to challenge your throne. Be ready.

UNKNOWNARMY® is the streetwear brand built for the bold. It’s for those among you who forge your own path and answer to no one but yourself. Made from premium materials for undeniable style, each luxury item features innovative techniques for decoration, functionality, and discretion. This is streetwear that’s ready for the streets.

Samenvatting bewerkingen

Unknown Army X EIGENLABEL

UNKNOWNARMY® is het streetwear-merk dat is gemaakt voor de durfals. Het is voor degenen onder jullie die je eigen weg banen en aan niemand anders dan jezelf verantwoording willen afleggen. Elk luxe item is gemaakt van eersteklas materialen voor een onmiskenbare stijl en beschikt over innovatieve technieken voor decoratie, functionaliteit en discretie. Unknown Army is streetwear die klaar is voor de straat.

‘Dit zijn de type projecten waar we enthousiast van worden bij EIGENLABEL. Waarom? Omdat we all-out kunnen gaan met onze creativiteit en nieuwste technieken. Cut and sew, 3D borduringen, UV inkten, high-build zeefdruk, en dit allemaal op kleding van de allerhoogste kwaliteit. Voor Unknown Army is niets te gek.’