Kinderkledinglijn beginnen


Loop jij al tijden met het idee om een eigen baby kledinglijn of kinderkledinglijn te beginnen? Wij kunnen je in het hele proces helpen. Van ontwerp tot productie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen behoeden voor de valkuilen waar veel startende kledingmerken in vallen. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Kinderkleding

Wil jij een eigen kinderlijn beginnen?


Wie kijkt naar het winkelbeeld van baby- en kinderkleding komt er al snel achter dat dit lang niet altijd overal even origineel en onderscheidend is. En toch blijft de markt van de kinderkleding steeds maar uitbreiden. Ook al moet je je soms afvragen of deze kleding wel van eerlijke herkomst is, gezien de prijzen. Wij denken graag een stap verder in de juiste richting en zorgen voor duurzame materialen, kindvriendelijke verfstoffen en eerlijke arbeid. Voor een eigen baby- of kinder kledinglijn hebben wij diverse mogelijkheden voor productie. Enerzijds kunnen wij kiezen uit een groot assortiment aan basiskleding welke wij uit voorraad kunnen leveren om vervolgens te kunnen bedrukken, borduren, labelen, verpakken of voorzien van hangtags. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks!

Bekijk onze basic producten
kinderkleding laten maken
kinderkleding produceren
EEN kinderkledinglijn custom-made

custom-made kledinglijn voor kids


Anderzijds kunnen wij ook kindercollecties custom-made laten maken bij verschillende gespecialiseerde fabrieken binnen Europa. Of het nu gaat om hoodies, T-shirts of rompers. Wij kunnen je begeleiden in dit hele traject. Het minimaal aantal producten van de custom-made oplossingen liggen wel een stuk hoger dan bij de basis kleding. Een custom productie begint vanaf 250 stuks per kleur/model. Het voordeel is wel dat je volledig zelf de kleding kan samenstellen op pasvorm, model en kleuren.

  • Groot assortiment baby- en kinderkleding
  • Duurzaam en hoge kwaliteit
  • Unieke bewerkingsmogelijkheden
  • Leverbaar in lage aantallen
Ik wil meer info over custom-made voor kids
Maak je droom waar

baby of kinder kledinglijn beginnen?

Vraag een offerte aan

Goed om te weten


kinderkleding laten maken

COMFORT EN KWALITEIT

Zachte textielsoorten zorgen ervoor dat kinderen zich comfortabel voelen en de kleding met alle plezier dragen. Comfort en kwaliteit zijn daarom erg belangrijk bij kinderkleding. Kies daarom voor een fijne duurzame textielsoort, die op een makkelijke en mooie manier gecombineerd wordt met verschillende decoratieve bewerkingen.

De Juiste Maatboog

Het klinkt als een open deur, maar het is echt belangrijk om de juiste kledingmaat te kiezen voor kinderen. Te klein is zonde, want dan wordt het niet gedragen. Te groot kan een oncomfortabel gevoel geven voor het kind. Door de juiste maatboog voor jouw kledingmerk te kiezen kun je jouw klant volledig bedienen qua grote.

babykleding laten maken kinderkleding

VERGROOT HET SPEELPLEZIER

Kinderen houden van klimmen en klauteren en daarom heeft hun kleding echt wat te verduren. Het is belangrijk dat er goed wordt gelet op het materiaal van het textiel. Kan het tegen een stootje en wordt de stof niet stug na het wassen? Om dit tegen te gaan kun je kiezen voor duurzame textielsoorten die zacht aanvoelen.

grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel
voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties
grafische Studio

Laat jouw collectie ontwerpen

Bekijk onze opties
Producten

Het beste textiel
voor jouw merk

Bekijk onze opties
Veredeling

alle decoratieve bewerkingen

Bekijk onze opties