RELATIEGESCHENKEN IN EIGEN HUISSTIJL

Op zoek naar relatiegeschenken voor klanten en medewerkers bedrukt met eigen logo? Wij denken graag met je mee. Van advies tot design, het produceren en de levering. Levering in kleine- of grote aantallen is voor ons geen enkel probleem. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden.

PENNEN

relatiegeschenken pennen met logo

Op zoek naar pennen in een kleur die aansluit bij jouw huisstijl en bedrukt met eigen logo en/of adres? Wij hebben heel veel verschillende mogelijkheden. Levering in kleine of grote aantallen is mogelijk.

NOTITIEBLOKS

notitieblokken relatiegeschenken met eigen logo

Wil je notitieblokken laten bedrukken met jouw eigen logo? Functioneel gecombineerd met
zichtbaarheid voor jou bedrijf. Een handig geschenk wat altijd van pas komt tijdens bijvoorbeeld events. Er zijn verschillende mogelijkheden.

BEKERS / GLAZEN

relatiegeschenken bekers mokken eigen logo bedrukking

Bekers en/of glazen laten bedrukken met een tekst en/of logo in jouw huisstijl? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Benieuwd? Neem contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren over de opties.

SLEUTELHANGERS

relatiegeschenken sleutelhangers eigen logo

Sleutelhangers met logo en tekst? Alles is mogelijk. Wij leveren verschillende soorten sleutelhangers tegen een aantrekkelijk tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

USB STICKS

usb sticks relatiegeschenken logo bedrukking

USB Sticks zijn ideaal om bestanden, foto’s of presentaties op te slaan. Wij personaliseren de USB Sticks met jouw naam en logo. Heb je een idee? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

DRINKFLESSEN

Drinkflessen relatiegeschenken met logo

Een bedrukte drinkfles met jouw logo is een ideaal relatiegeschenk om constant onder de aandacht te komen, zoals de originele Dopper. Voor je medewerkers en klanten, tijdens events of als eindejaarsgeschenk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

HANDDOEKEN

relatiegeschenk handdoeken logo bedrukking

Een luxe handdoek bedrukt met jouw logo en/of bedrijfsnaam? Wij leveren verschillende kleuren en formaten. De handdoeken zijn van goede kwaliteit. Meer weten? Neem contact met ons op voor een passend aanbod.

KEYCORDS

keycords relatiegeschenken bedrukking logo print

Wij leveren keycords in alle soorten en maten. Breed en smal, in verschillende materialen en met diverse sluitingen. In jouw eigen huisstijl? Alle kleuren zijn beschikbaar en bedrukken met eigen logo is geen probleem.

MINTS / SNOEP

mintblikjes relatiegeschenk bedrukking logo

Mints of snoepjes is het perfecte geschenk om weg te geven tijdens beurzen en events. Wij hebben verschillende mogelijkheden die we met jouw naam en logo kunnen bedrukken. Neem contact op voor meer informatie.

Enthousiast geworden en zou je Eigen Label willen inschakelen voor jouw relatiegeschenken? Of heb je ideeën voor een samenwerking met ons? Bel ons via +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op