WIJ VERZORGEN DE HELE PRODUCTIE VAN KLEDING VOOR MERKEN

Heb jij een gerenommeerd kledingmerk en ben je op zoek naar de juiste partner om jouw kleding te ontwerpen, produceren en leveren? Wij verzorgen ook complete kledinglijnen voor bekende merken en modelabels van particulieren en bedrijven. Jouw gewenste ‘look en feel’ komt tot uitdrukking op de zorgvuldig geselecteerde kledingstukken. Ook bij het verzamelen van de juiste kleding zijn wij jouw partner. Van basic items tot super trendy mode styles. Dit is jouw visitekaartje richting je doelgroep. En dat begrijpen we. Onze kracht hierbij ligt in de vaak (veel) lagere aantallen dan je bij andere leveranciers gewend bent. Er zijn een aantal punten waar Eigen Label jou bij kan helpen. Dit hebben we alvast op een rijtje gezet.

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar +31 (0)299 351 702

Design

De designs van je lijn zijn natuurlijk heel erg belangrijk. Jouw huisstijl, logo en merkwaarden moeten terugkomen in de designs. Wij nemen het ontwerpproces uit handen. Daarnaast maken wij labels en hangtags met jouw eigen merk erop die we kunnen gebruiken voor de kleding.

Collectie

Een kledingcollectie samenstellen is een vak apart. Je bent er niet zomaar met wat geprinte tshirts. Om een compleet product te maken kun je denken aan labels, hangtags en verpakkingen. Wij stellen samen met jou een collectie samen die goed bij je doelgroep past.

Opslag en distributie

Opslag is altijd een moeilijk punt, dat begrijpen we. Eigen Label heeft genoeg ruimte om jouw collectie op te slaan en op verzoek uit te sturen. Zo heb jij geen opslag maar is toch je voorraad snel aangevuld. Ook signaleren wij wanneer het verstandig is om met nieuwe producties te starten.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben een aantal voorbeelden die je kunt bekijken. Dit is slechts een greep uit alle opties. Zit er niets voor je bij? Neem dan contact met ons op.

Continental cloathing 500px
Brochure sol 500px eigenlabel.nl
Brochure Stanley Stella 2 500px
build your brand

Neem contact met ons op