WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VOOR BINNEN- EN BUITENRECLAME?

Voor de offline promotie van jouw merk zijn er heel veel mogelijkheden. Voor iedere situatie, binnen of buiten, tijdelijk of permanent zijn er verschillende opties. Wij adviseren, zorgen voor het design, de productie en de eventuele plaatsing. De producten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit. Leveren in kleine- of grote aantallen is voor ons geen enkel probleem. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden.

HUISSTIJL & DRUKWERK

huisstijl ontwerpen drukken

Herkenbaar naar buiten treden? Dan is een huisstijl de eerste stap. Wij helpen je hiermee. Van logo tot kleuren en lettertypes. De volgende stap is het drukwerk. Wij ontwerpen, adviseren je over materialen en begeleiden het drukwerkproces. Van visitekaartjes tot briefpapier en van enveloppen tot with compliment cards en offertemappen.

DOEKEN EN BANNERS

doeken en banners reclame evenement

Wij leveren doeken & banners in allerlei verschillende vormen. Klein & groot, enkel- of dubbelzijdig, voor binnen & buiten en alles in verschillende materialen. Van beursbanner tot steigerdoek, van spandoek tot roll-up banner en van canvasdoek tot spandoekframe. Hulp nodig bij het design in jouw huisstijl? Ook daarbij kunnen wij helpen.

DISPLAYS

displays reclame

Hoe presenteer je jouw bedrijf tijdens een event of beurs? Maak gebruik van displays. Wij bieden ‘grote’ mogelijkheden zoals een beurs- of presentatiewand. Liever een snelle en goedkopere oplossing? Kies dan voor een roll up banner. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Hulp nodig met het design? Geen probleem.

VERPAKKINGEN

verpakkingen

Verstuur je regelmatig producten naar klanten en/of leveranciers? Wij leveren verschillende verpakkingen in jouw huisstijl en gewenste formaat. Van kartonnen dozen en plastic verpakkingen tot etiketten. Wij helpen je bij het design, de keuze voor het juiste materiaal en begeleiden het drukwerkproces.

BORDEN & PANELEN

borden panelen

Een grote reclamebord op de gevel? Of een klein mededelingenbord in de kantine? Wij leveren borden& panelen in verschillende groottes en materialen. Van karton tot aluminium en van magneetbord tot whiteboard. Bespreek met ons al je wensen en wij nemen alles uit handen. Van vormgeving tot aan het afleveren en bevestigen.

VLAGGEN

vlaggen en masten

Wij leveren vlaggen in alle denkbare formaten en vormen. Groot of klein, rechthoekig of vierkant.
Van landenvlag tot baniervlag of gevelvlag. Meer weten? Wij denken met je mee over de afwerking en locatie, de juiste afmeting en de materiaalkeuze. Daarnaast kunnen wij jouw wensen vertalen naar een mooi design.

POSTERS & STICKERS

posters stickers

Posters en stickers als reclamemiddel? Snel leverbaar, mooie kwaliteit en aantrekkelijke tarieven. Wij leveren posters voor verschillende doeleinden. Posters voor buiten die tegen de regen kunnen of zelfklevend voor gladde oppervlakken. Voor zowel stickers als posters geldt: wij leveren verschillende materialen en formaten.

DEKBEDHOEZEN & KUSSENS

dekbedhoezen en kussens

Zelf dekbedhoezen & kussen ontwerpen? Of kunnen wij dat voor je doen? In mooie designs of met een afbeelding of foto. Als relatiegeschenk of voor de verkoop. Of juist voor de merchandise? Wij leveren zacht en soepel katoen tegen aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit.

Enthousiast geworden en wil je Eigen Label inschakelen voor jouw binnen- en buitenreclame? Bel ons via +31 (0)299 351 702, of mail naar verkoop@eigenlabel.nl of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

Neem contact met ons op